Οι προτεραιότητες στο μεταγραφικό κομμάτι και ο… Μάγκλιτσα

Για τα αγωνιστικά δεδομένα αλλά και τις επικείμενες μεταγραφές του Απόλλωνα μίλησε στον Super Sport FM 104.0, ο επί του Τύπου εκπρόσωπος  του Απόλλωνα.

Ο Φανούριος Κωνσταντίνου, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ντέρμπι με την Ομόνοια αλλά και τις προτεραιότητες που έχουν βάλει στην ομάδα της Λεμεσού για το θέμα ενίσχυσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Από τον στρατηγό, στον τρελό αλλά και τον μετρ του είδους

Αναλυτικά:

Για το ντέρμπι με την Ομόνοια: «Έχουμε μπροστά μας, αρκετές μέρες. Είναι ένα παιχνίδι στο 50-50. Για μας, όλα τα παιχνίδια είναι μονής επιλογής. Στην έδρα μας δεν υπάρχει άλλο σκεπτικό από τους τρεις βαθμούς κόντρα σε ένα αντίπαλο που είναι ανεβασμένος».
Για το ότι βρίσκονται και οι δύο ομάδες σε καλή κατάσταση: «Είναι ντέρμπι τριπλής παραλλαγής χωρίς φαβορί».


Για τα αγωνιστικά: «Θα έχουμε αρκετές επιστροφές. Περέιρα και Γιούστε θα είναι καλύτερα. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα έχουμε απαρτία. Είναι σημαντικό, να έχεις όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση σου».

Για το ότι μεγαλώνει η πίστη του κόσμου: «Θα έχουμε αρκετό κόσμο. Εμείς δώσαμε δικαίωμα να χαθεί η πίστη του κόσμου. Οι οπαδοί του Απόλλωνα είναι αφοσιωμένοι και θα δώσουν μαζικό παρόν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΡΕΤΡΟ: Πώς ήταν και πώς έγιναν οι φανέλες των έξι μεγάλων του πρωταθλήματος

Για τα μεταγραφικά: «Ακόμη δεν υπάρχει κάτι το ουσιαστικό. Γίνονται διεργασίες, όμως μέχρι να ολοκληρωθεί και τυπικά μια διαδικασία, δεν μπορούμε να πούμε κάτι. Είναι δεδομένη η πρόθεση να ενισχυθεί η ομάδα. Σε κάθε μεταγραφική περίοδο, προκύπτουν νέα δεδομένα. Υπάρχει πρόθεση από τον πρόεδρο και τον Σωφρόνη να ενισχύσουν την ομάδα».

Για την προτεραιότητα στο θέμα της ενίσχυσης: «Αυτή τη στιγμή κινούμαστε για επιθετικό. Πρέπει να βρούμε κάτι καλύτερο από αυτό που έχουμε. Στο ποδόσφαιρο όλα είναι σχετικά. Έχουμε δύο κενές θέσεις. Θέλουμε να καλύψουμε τις αδυναμίες και θα προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε τις επόμενες μέρες».

Για τον Μαγκλίτσα, το όνομα του οποίου παίζει σε κάθε μεταγραφική περίοδο: «Δεν υπάρχει ομάδα που μπορεί να προφέρει το συμβόλαιο του. Είναι επαγγελματίας. Ούτε ένα στο τρισεκατομμύριο. Ο Απόλλωνας βρίσκει καλούς επιθετικούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Έντονη δυσαρέσκεια ΔΣ ΑΕΛ για απόφαση Αθλητικού Δικαστή-«Είναι ξεκάθαρα προβληματική και λανθασμένη»
Καίει την ΑΕΛ η απόφαση Βρυωνίδη για το ντέρμπι-Απορρίπτει τα περί πολιτικών παρεμβάσεων
Μοίρασε πρόστιμα και αποκλεισμούς ο Αθλητικός Δικαστής
Απαντά στην Πάφο ο ΑΠΟΕΛ-«Προσπάθεια να δημιουργηθεί η εντύπωση ότι ο ΑΠΟΕΛ ευνοήθηκε»
Στον Απόλλωνα οι τρεις βαθμοί του ντέρμπι-Επέβαλε ποινές κεκλεισμένων ο Βρυωνίδης
Φωνάζει για τη διαιτησία του Super Cup η Πάφος-Ζητά ξένους διαιτητές
Πυροδότησε βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Ανακοίνωσε καταρχήν συμφωνία
Δεν ικανοποίησε τον Μπέλετς η εμφάνιση ΑΠΟΕΛ στο Super Cup-«Δεν ήμασταν τόσο καλοί»
Άλλος ένας τίτλος για τον ΑΠΟΕΛ-Κέρδισε την Πάφο και κατέκτησε το Super Cup
Ενδεχομένως αύριο η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή για το Απόλλων-ΑΕΛ, που δεν άρχισε ποτέ