Η άποψη του Αυγουστή για Ομόνοια και η ατάκα για Ντιγκινί και μεταγραφές

Στη καθιερωμένη διάσκεψη τύπου πριν από κάθε αγώνα μίλησε ο προπονητής του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστή. 

Ο τεχνικός του Απόλλωνα, μίλησε στο Κολόσσι για τη πρώτη αναμέτρηση του χρόνου και το μεγάλο ντέρμπι απέναντι στην Ομόνοια στο Τσίρειο Στάδιο, τις μεταγραφές αλλά και όσα αφορούν τους κυανόλευκους της Λεμεσού.

Ο Κύπριος τεχνικός μεταξύ άλλων ανέφερε πως το παιχνίδι με την Ομόνοια θα είναι δύσκολο, κάνοντας επιπλέον κάλεσμα στον κόσμο του Απόλλωνα να γεμίσει τις κερκίδες του σταδίου και να σπρώξει τους ποδοσφαιριστές στο να πάρουν ακόμη μια νίκη.

Αναλυτικά: 

«Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους. Σίγουρα είναι ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι. Ξέρουμε πολύ καλά ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, αλλά τους έχουμε μπροστά από τον κόσμο μας και πρέπει να τους χαρίσουμε ακόμη μια νίκη. Πιστεύω πολύ σε αυτή την ομάδα και αν πάμε λίγο πίσω αυτή η ομάδα έχει κάνει αρκετά πράγματα».


«Είμαι σίγουρος πως οι ποδοσφαιριστές θα δώσουν όλα όσα έχουν για τη νίκη. Ξέρουμε πολύ καλά πως η Ομόνοια παίζει πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο αλλά και εμείς με τη σειρά μας παίζουμε πολύ καλά. Μας χαροποιεί που ο κόσμος άρχισε να επιστρέφει δίπλα μας. Θέλω να δω επιτέλους τη κερκίδα γεμάτη. Πρέπει να κάνουμε το Τσίρειο έδρα μας και πρέπει να το αξιοποιήσουμε».


Για τους τραυματίες: «Κάποιοι ποδοσφαιριστές βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και θα περιμένουμε μέχρι και την τελευταία προπόνηση για να δούμε ποιοι θα ακολουθήσουν την ομάδα στον αγώνα. Αυτή η ομάδα κατάφερε από δυσκολίες και ομαδική δουλειά να διεκδικεί κάτι περισσότερο στο παιχνίδι απέναντι στην Ομόνοια. Ο Ενσούε και Γκακπέ είναι σε πολύ καλό δρόμο. Ο Γιούστε νιώθει ακόμη κάποιες ενοχλήσεις. Ο Χάμπος κάνει αγώνα δρόμου και ο Φαακούντο θα είναι μαζί μας».


Για το ντέρμπι με την Ομόνοια: «Η Ομόνοια βρίσκεται στη πρώτη θέση και εμείς ακολουθούμε. Είναι ένα παιχνίδι 50-50 και εμείς πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας για να κερδίσουμε. Από την πρώτη μέρα που επέστρεψα παίζουμε με την πλάτη στο τοίχο. Πρέπει να ανταποκριθούμε σαν ομάδα σε όλα.

«Η Ομόνοια είναι μια πολύ καλή ομάδα με πολύ καλές οργανωμένες επιθέσεις. Πρέπει εμείς να δημιουργήσουμε προβλήματα στις αδυναμίες του αντιπάλου αλλά και να προσέξουμε τα δυνατά τους σημεία. Σε αυτά τα ντέρμπι υπάρχουν τα κλειδιά που έχουν οι δυο ομάδες. Η ομάδα με τα λιγότερα λάθη θα πάρει το παιχνίδι. Το πιο σημαντικό είναι να έχουμε όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση μας. Θα έχουμε μερικές απουσίες με την Ομόνοια, αλλά δεν μου αρέσει να στέκομαι εκεί».

Για το ρόστερ: «Είμαι της άποψης ότι πρέπει να σεβόμαστε όλους τους ποδοσφαιριστές που υπάρχουν στο ρόστερ. Όλοι αξίζουν το ίδιο, έτσι είναι το ποδόσφαιρο, είναι ευκαιρίες. Αυτοί που μπήκαν στην ομάδα κατάφεραν να δώσουν αποτελέσματα και υπάρχει ένας υγιείς ανταγωνισμός.
Για τα μεταγραφικά: «Κάθε καλός ποδοσφαιριστής ενδιαφέρει τον Απόλλωνα. Οι στόχοι έχουν εντοπιστεί και ξεκίνησαν οι προσπάθειες. Όταν ξεκινάς τη προσπάθεια δεν μπορείς να ξέρεις που θα καταλήξει. Δεν μας ενδιαφέρουν οι μεταγραφές, αλλά ο αγώνας με την Ομόνοια».

Για τον αριθμό των μεταγραφών: «Αυτή τη στιγμή οι δυο θέσεις που ανακοινώσουμε, αυτές είναι ο πρωταρχικός μας στόχος».

Για τον Μπεσάτ: «Δουλεύει με την ομάδα ο Μπεσάτ και δεν δημιουργεί πρόβλημα. Με την επιστροφή του προέδρου από το εξωτερικό θα καθαρίσει το θέμα, είναι δύσκολο να επιστρέψει στην ομάδα».
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Η Ομόνοια για να διατηρήσει τα σκήπτρα και η Πάφος για τον πρώτο τίτλο στην ιστορία της
Με Σεμέδο, Στεπίνσκι και Φαμπιάνο η αποστολή της Ομόνοιας για τον τελικό
BINTEO: H άφιξη Γκαγιέγο στον Αρχάγγελο και οι υπογραφές
Η επίσημη θέση του ΑΠΟΕΛ για Κβιλιτάια-Ντάλσιο και τον ρόλο του Μοράις
Εξοφλήθηκε το χρέος του Αντώνης Παπαδόπουλος-Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης
Στις κερκίδες του ΓΣΠ ο Χριστοδουλίδης για τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου
Νέα εποχή στον ΑΠΟΕΛ με Γκαγιέγο στον πάγκο-Η ανακοίνωση του deal
Ακύρωσε εισιτήρια του τελικού που αγοράστηκαν από άλλους οπαδούς η Πάφος
Ανακοίνωσε προπονητή η Ένωση Νέων Παραλιμνίου
Ομόνοια 29ης Μαΐου για το γηπεδικό-«Φτηνή δικαιολογία από ΓΣΠ, πάμε Περιστερώνα»