Υπερηχητικός ΑΠΟΕΛ σκόρπισε την Ένωση στο ντεμπούτο του Ίνγκεμπριγκτσεν

Άνετη και καθαρή νίκη πήρε ο ΑΠΟΕΛ απέναντι στη Ένωση Νέων Παραλιμνίου με 4-0 στο ΓΣΠ και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο 2020 αλλά και με τον Κόρε Ίνγκεμπριγκτσεν στο πάγκο της ομάδας.
 
Οι πρωταθλητές έδειξαν τις προθέσεις τους από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, κρατούσαν μπάλα και έλεγχαν τον ρυθμό του αγώνα. Ευτύχησαν να πάρουν κεφάλι στο σκορ με τον Πάβλοβιτς που σκόραρε δις αλλά τους Εφραίμ και Ντε Βινσέντι.
 
Ένα ΑΠΟΕΛ, άκρως επιθετικό καθ΄όλη τη διάρκεια του αγώνα, με αρκετές τελικές ευκαιρίες αλλά και όρεξη για να δημιουργήσει. Πολύ θετικά τα στοιχεία του Κόρε Ίνγεμπρικτσεν. Από την πλευρά της η Ένωση για άλλο ένα αγώνα δεν δημιούργησε σχεδόν καθόλου παρά μόνο την ευκαιρία του πέναλτι.
 
Πλέον ο ΑΠΟΕΛ σκαρφάλωσε στους 24 βαθμούς και στη 4η θέση αλλά με τρία παιχνίδια λιγότερα από την πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα Ομόνοια. 
 
Α’ ημίχρονο
 
Αποφασισμένος μπήκε ο ΑΠΟΕΛ από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης για να καθαρίσει το παιχνίδι. Οι γαλαζοκίτρινοι, είχαν την κατοχή της μπάλας και έλεγχαν τον ρυθμό του αγώνα. Στη πρώτη καλή στιγμή που βρήκαν στην αναμέτρηση οι πρωταθλητές πήραν κεφάλι στο σκορ. Συγκεκριμένα στο 18’ της αναμέτρησης, ο Εφραίμ έκανε το γύρισμα στη περιοχή με τον Πάβλοβιτς να στέλνει τη μπάλα στην εστία του Κλείμαν με το κεφάλι και να ανοίγει το σκορ για την ομάδα του. Έξι λεπτά αργότερα ο δημιουργός του πρώτου τέρματος έγινε εκτελεστής. Ο Γιώργος Εφραίμ, πήρε την μπάλα από το γέμισμα του Ιωάννου στη περιοχή και μετά από προσποίηση μέσα στην περιοχή νίκησε τον Κλέιμαν για το 2-0. Ο ΑΠΟΕΛ θα μπορούσε να σκοράρει άλλα δυο τέρματα αλλά ο Κλέιμαν σταμάτησε αρχικά το δυνατό σουτ του Ντε Βινσέντι αλλά και στην επόμενη φάση ο Τάμαρι έκανε το σλάλομ αλλά δεν έδωσε την πάσα στον ελεύθερο Πάβλοβιτς με αποτέλεσμα να χάσει μια μεγάλη ευκαιρία. Ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο για την ομάδα του ΑΠΟΕΛ που ήταν δίκαια μπροστά στο σκορ.
 
 
Β’ ημίχρονο
 
Η Ένωση μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθώντας να δημιουργήσει ευκαιρία για τέρμα. Ο ΑΠΟΕΛ όμως στην πρώτη ευκαιρία που βρήκε κατάφερε να σκοράρει και τρίτο τέρμα. Στο 50' ο Τάμαρι έκανε το γύρισμα στη περιοχή με τον Ντε Βινσέντι να ακολουθεί την φάση και με πλασέ να κάνει το 3-0. Πέντε λεπτά αργότερα και στο 55', ο Τάμαρι ανέτρεψε τον Βαρέλα μέσα στην περιοχή με τον Κύπριο ρεφ να καταλογίζει την παράβαση. Την εκτέλεση, ανέλαβε ο Βαρέλα, με τον Μπέλετς να αποκρούει την μπάλα και να κρατά το μηδέν στην εστία του. Στο 67', ο Τάμαρι γύρισε τη μπάλα στον Εφραίμ που έκανε με τη μια το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε λίγα εκατοστά από το δοκάρι του Κλέιμαν. Στο 81' της αναμέτρησης η Ένωση έφτασε και πάλι κοντά στο να σκοράρει ένα τέρμα. Συγκεκριμένα, ο Αγγελή έκανε τη κεφαλιά  με τον Ουτόντζι να μην μπορεί από κοντά να βάλει την προβολή και να στείλει την μπάλα στα δίκτυα των γαλαζοκιτρίνων.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: BINTEO: Με δυνατό βολέ στην περιοχή έφτασε τα πέντε γκολ ο Πάβλοβιτς
 
Ενδεκάδες
 
ΑΠΟΕΛ: Μπέλετς, Εφραίμ (Αλωνεύτης 75'), Σόουζα, Ντε Βινσέντι, Τάμαρι (Γιάκολις 75'), Μάτιτς (Άλεφ 71'), Πάβλοβιτς, Μερκής, Ιωάννου, Σάβιτς, Μιχάηλοβιτς.
 
Ε.Ν.Π: Κλέιμαν, Σταρόκιν, Κουμής (Βαρέλα 55'), Αγγελή, Θεοδώρου, Κοσμά (Ροντρίγκες 46'), Ουντόζι, Σπόλιαριτς, Βαλλιάνος (Ρουσιάς 76'), Κυριάκου, Μαϊσουράντζε
 
Σκόρερς: Πάβλοβιτς 18’,70', Εφραίμ 24’, Ντε Βινσέντι 50' / -
 
Κίτρινες: Σάβιτς (3η), Μπέλετς / Σπόλιαριτς, Μαισουράντζε
 
Κόκκινες: -/-
 
Διαιτησία: Κώστα Ροβέρτος
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 
 

Δειτε Επισης

Λύση συνεργασίας Ανόρθωσης με Thioune-Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του
Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία