Το standing ovation, η διαχείριση και το ανακάτεμα της τράπουλας από τον Μπεργκ

Την επόμενη μέρα της ήττας από τον Απόλλωνα βλέπουν άπαντες στην Ομόνοια. Οι πράσινοι ηττήθηκαν σ' ένα ματς όπου κάλλιστα θα μπορούσαν να φύγουν τουλάχιστον με τον βαθμό της ισοπαλίας, ασχέτως αν οι γηπεδούχοι ευτύχισαν να προηγηθούν με 2-0. 
 
Παρά την απογοήτευση που υπάρχει για την έκβαση του ντέρμπι, αλλά και τα έντονα παράπονα που εκφράστηκαν από πλευράς του συλλόγου της Λευκωσίας προς το πρόσωπο του Λούκα Σωτηρίου, κανένας στόχος δεν έχει χαθεί από μια ήττα στη μέση της σεζόν απέναντι σ' ένα δυνατό και πάντα υπολογίσιμο Απόλλωνα. 
 
Από την πλευρά του ο Χένινγκ Μπεργκ θα επιχειρήσει να περάσει το μήνυμα στους παίκτες του, ότι δηλαδή οι ήττες ακόμη και στα ματς που ο αντίπαλός σου δεν επιβάλλει τον ρυθμό του, είναι μέσα στο παιχνίδι. 
 
Ο Νορβηγός κόουτς δεν πρόκειται ν' αφήσει με τίποτα να γκρεμιστούν όλα όσα κτίζονται στο τριφύλλι από το καλοκαίρι. Η πορεία της ομάδας του είναι εξαιρετική σε σημείο που θα ήταν υπερβολή αν κάποιος πει ότι η Ομόνοια δεν αξίζει να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις και να παλεύει για τον τίτλο. 
 
Άλλωστε οι φίλοι των πρασίνων έδειξαν μετά το τέλος του ματς ότι πιστεύουν στις δυνατότητες των παικτών της ομάδας, βροντοφωνάζοντας διάφορα συνθήματα για να εμψυχώσουν τους παίκτες τους. 
 
Εξαιρετικά σημαντικός είναι ο τρόπος που η λευκωσιάτικη ομάδα θ' αντιμετωπίσει τους επόμενους αγώνες και δη το παιχνίδι κόντρα στην Πάφο FC την Παρασκευή (10/1). Κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές μπορεί να αποτελεί το γεγονός ότι ο παφιακός σύλλογος είναι ο μοναδικός πριν τον Απόλλωνα που είχε κερδίσει την Ομόνοια στον Α' γύρο. 
 
Εξίσου σημαντική θα είναι και η διαχείριση του έμψυχου δυναμικού από τον Χένινγκ Μπεργκ, ο οποίος θα κληθεί ν' ανακατέψει την τράπουλα για να φτιάξει την ενδεκάδα, με δεδομένες τις σημαντικές απουσίες των Λούφτνερ και Γκόμεθ. Στα θετικά μπορεί να συγκαταλέγεται η επιστροφή του Λούφτνερ. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Βγαίνει μπροστά ο Παπασταύρου-«Δυστυχώς δεν εξελίχθηκε όπως θέλαμε ο τελικός»
Η μπάλα στήνεται στη σέντρα-Αρχίζει το EURO U-17 στην Κύπρο
Η αναφορά του Κυβερνητικού Εκπροσώπου για τη νίκη της Πάφου-«Η χαρά μας είναι εμφανής»
Έγινε χαμός στην Πάφο για το κύπελλο-Πανηγύρισαν με την ψυχή τους (pics)
Μάβερικς-Θάντερ 117-116: Από το -17 στους τελικούς της Δύσης!
Έτσι έγραψε ιστορία η Πάφος-Κέρδισε το πρώτο της τρόπαιο και εξασφάλισε ευρωπαϊκό εισιτήριο
Καρσέδο: Είμαι περήφανος για την ομάδα, πανευτυχής για αυτό που καταφέραμε
BINTEO: Η στιγμή που οι παίκτες της Πάφου σηκώνουν το τρόπαιο στον ουρανό
Το μήνυμα Ντουμπόφ μετά την κατάκτηση του κυπέλλου-«Είναι μόνο η αρχή, ονειρευόμαστε και πρωτάθλημα»
Τρελά πανηγύρια από τους ποδοσφαιριστές της Πάφου-Σήκωσαν ψηλά τους Ντούμποφ και Καρσέδο (pics)