Η συνέχεια του σόου της Ανόρθωσης και ο προσγειωμένος Τιμούρ

Άλλο ένα ρεσιτάλ παρέδωσε η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια, περνώντας αέρας από το Στέλιος Κυριακίδης, σε ένα πολύ εύκολο όπως εξελίχθηκε απόγευμα.

Οι κυανόλευκοι της Αμμοχώστου σκόραραν από τα αποδυτήρια με τον Σίλντενφελντ να ανοίγει το σκορ και τον Ράγιος να κάνει ξανά τα… δικά του και να σκοράρει άλλα δυο τέρματα στη νίκη της ομάδας του με 0-3.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Έτσι σκόρπισε την Πάφο η Ανόρθωση

Δεν δυσκολεύτηκε καθόλου η Ανόρθωσης αφού επιβλήθηκε σε όλους τους τομείς μέσα στο γήπεδο. Το μόνο που μπορεί να κρατήσει κανείς πέρα της πολύ καλής εμφάνισης είναι η νίκη που ανεβάζει ξανά, μόνη την Κυρία στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Η Ανόρθωση έχει ενώπιον της ένα τεράστιο ντέρμπι απέναντι στον ΑΠΟΕΛ την ερχόμενη εβδομάδα στο εξ αναβολής παιχνίδι του πρώτου γύρου και η θέση και ο αέρας της κορυφής θα δώσει τεράστιο κίνητρο για την ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια.

Από την πλευρά του ο Γεωργιανός τεχνικός προσγείωσε άμεσα τους ποδοσφαιριστές του λέγοντας στη καθιερωμένη διάσκεψη τύπου πως, «αυτό που έχει μεγάλη σημασία, είναι ότι μετά τη διακοπή η ομάδα είναι το ίδιο σοβαρή όπως πριν».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αυτό που έχει σημασία για τον Τιμούρ μετά την τριάρα στην Πάφο

Για να γίνει αυτό δεν είναι τόσο εύκολο. Ο ίδιος ο Τιμούρ κατάφερε να περάσει αυτή τη σοβαρότητα στην ομάδα του και όλους του ποδοσφαιριστές σε εγρήγορση.

Πέραν αυτού όσο αφορά το επερχόμενο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, οι ποδοσφαιριστές της Κυρίας κατάφεραν και απέφυγαν τις περιττές κίτρινες κάρτες και θα πάνε χωρίς καμία απουσία. Από την άλλη η αλλαγή του Νταουσβίλι έβαλε τον Τιμούρ σε αναμμένα κάρβουνα.

Ο Γεωργιανός μέσος αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο και κατά την ώρα αποχώρησης του, δεν πατούσε καθόλου καλά. Με την παρουσία του Μαργκάσα να μην είναι ούτε αυτή δεδομένη, ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν θα θέλει σε καμία περίπτωση να έχει άλλα αγωνιστικά προβλήματα ειδικά στο χώρο του κέντρου.

Αναμένεται να περάσει σήμερα από εξετάσεις ο Μουράντ Νταουσβίλι και εντός της ημέρας να γίνει γνωστό το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Η Ανόρθωση έβγαλε σε δημοπρασία συλλεκτική μπάλα με υπογραφές από τους κορυφαίους παίκτες της
Αδιόρθωτος Ουάρντα, πληρώνει ακόμη τις... αταξίες του-Παρελθόν και από τον Πανσερραϊκό
«Δέκα χρόνια από τη μέρα που έφυγε από κοντά μας ο Γιώργος Γκουγκούρης, στο δρόμο για το γήπεδο»
Η επεξήγηση της ΚΟΠ για το πέναλτι που ζήτησε η Ομόνοια στο αιώνιο
Ξεπέρασε το 65% του στόχου η οικονομική βοήθεια στην Ανόρθωση-Απήχηση σε φιλάθλους άλλων ομάδων
Βγαίνει μπροστά ο πρώην πρόεδρος της Ανόρθωσης-«Ας σταματήσουμε να κρίνουμε ποιος έφταιξε παραπάνω»
Κλείνει το κεφάλαιο Κίσσα στη Σαλαμίνα μετά από πέντε χρόνια
Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή