Ξεσπάθωσε ο Φανούριος: Είδαμε τον Σκαπούλλη να κάνει πάρτι, θα μιλήσουμε με το ΡΙΚ

Έντονος και κατηγορηματικός για τα όσα αναλύθηκαν στην αθλητική εκπομπή του ΡΙΚ, ήταν σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, που παραχώρησε στον ΣΠΟΡ FM. Όπως επεσήμανε ο Φανούριος Κωνσταντίνου, η ομάδα θα μιλήσει με τον ημικρατικό οργανισμό αφού δεν επιθυμεί να ξανά αναλύσει φάσεις του Απόλλωνα, ο Χρίστος Σκαπούλλης.

 
«Έπρεπε να κερδίσουμε και το καταφέραμε με αρκετά αγωνιστικά εμπόδια. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια εξαιρετική Ομόνοια. Είχαμε αρκετά προβλήματα και βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα να κερδίσουμε».

«Δεν το αποδέχεσαι ποτέ να έχει μαζεμένες απουσίες. Από εδώ και πέρα βλέπουμε το παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο αγώνα με τον Ολυμπιακό στη Λευκωσία και θέλουμε να επιστρέψουμε στη Λεμεσό».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Το δίλημμα του Απόλλωνα εάν θα κρατήσει τον Σελίμοβιτς που θέλει να φύγει

«Ο Απόλλωνας είναι  η πρώτη ομάδα που εξέφρασε τη θέση της για κάθοδο ξένων διαιτητών. Ο Απόλλωνας είναι ο μεγαλύτερο παθόντας της τελευταίας 8ετίας. Δεν υπήρχε καμία σκοπιμότητα από τον διαιτητή. Ο Απόλλωνας παραμένει πιστός στην πρόταση του. Καμία ομάδα δεν τάχθηκε υπέρ μας».

«Δεν μπορεί ο Απόλλωνας επειδή κέρδισε ένα ντέρμπι να τον ρωτούν αν άλλαξε στάση. Ο Απόλλωνας είναι ο μεγαλύτερος παθόντας. Αν ήμασταν ευνοημένοι θα είχαμε 3 πρωταθλήματα. Δεν μπορούν να μειώνουν τον Απόλλωνα για μια δίκαιη νίκη στον αγωνιστικό χώρο».

«Είδαμε τον κύριο Σκαπούλλη να κάνει πάρτι. Προσπάθησε ενώ αφαίρεσε τη λήψη της γωνιάς πάνω στον Ζελάγια να δείξει πως δεν ήταν πεναλτι. Ήταν ξεκάθαρο πέναλτι, δεν ξέρουμε τι θέλει ο κύριος Σκαπούλλης. Δεν μπορεί να σχολιάσει τις φάσεις του Απόλλωνα, ποιος είναι να κρίνει τον Γιαννιώτα; Θα μιλήσουμε με το ΡΙΚ, δεν θέλουμε να σχολιάσει ξανά ο κύριος Σκαπούλλης τις φάσεις του Απόλλωνα».
 
«Πήραμε το πρώτο μας πέναλτι μετά το Μάρτιο του 2019. Έχουμε 14 τηλεοπτικά πέναλτι που δεν μας δόθηκαν».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Παρέσυρε τη Σαλαμίνα στο Αμμόχωστος και ανεβαίνει η ΑΕΚ
Επέστρεψε στα τρίποντα με τριάρα η Ομόνοια-Κέρδισε την ΑΕΛ στο ΓΣΠ
Στις τουρκικές φυλακές οπαδός του ΠΑΟΚ-Κατέβασε σημαία από τον ιστό της
Στο παρά πέντε πυροδοτεί τη βόμβα Γιόβετιτς η Ομόνοια-Το πλούσιο βιογραφικό του ποδοσφαιριστή
Δύο αγώνες για την πρεμιέρα της 5ης αγωνιστικής
Έντονη δυσαρέσκεια ΔΣ ΑΕΛ για απόφαση Αθλητικού Δικαστή-«Είναι ξεκάθαρα προβληματική και λανθασμένη»
Καίει την ΑΕΛ η απόφαση Βρυωνίδη για το ντέρμπι-Απορρίπτει τα περί πολιτικών παρεμβάσεων
Μοίρασε πρόστιμα και αποκλεισμούς ο Αθλητικός Δικαστής
Απαντά στην Πάφο ο ΑΠΟΕΛ-«Προσπάθεια να δημιουργηθεί η εντύπωση ότι ο ΑΠΟΕΛ ευνοήθηκε»
Στον Απόλλωνα οι τρεις βαθμοί του ντέρμπι-Επέβαλε ποινές κεκλεισμένων ο Βρυωνίδης