Το πολυεργαλείο που έψαχνε ο Αυγουστή στον Απόλλωνα

H πρώτη μεταγραφή για τον Απόλλωνα την χειμερινή μεταγραφική περίοδο είναι προ των πυλών. Ο 26χρονος Ρουμάνος Φλορεντίν Ματέι είναι ο εκλεκτός του Σωφρόνη Αυγουστή για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Ο μεσοεπιθετικός από τα Βαλκάνια έρχεται για να προσφέρει άλλη μια ποιοτική λύση στον μεσοεπιθετικό χώρο, έχοντας αρκετή εμπειρία για να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις. Ο Ματέι μπορεί να αγωνιστεί στη θέση του επιτελικού μέσου, αλλά και του αριστερού ακραίου επιθετικού μεταξύ άλλων. Η ευκολία και η προσαρμοστικότητα του μέσα στο γήπεδο, δίνουν το δικαίωμα στον τεχνικό του Απόλλωνα να τον προορίζει για πολλές θέσεις, ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουμε βρει στο διαδίκτυο, ο Ρουμάνος ποδοσφαιριστής έχει παίξει σε όλες τις θέσεις της μεσαίας και επιθετικής γραμμής, έχοντας αρκετές συμμετοχές στο ενεργητικό του. Το μειονέκτημα του Ματέι είναι πως δεν σκοράρει πολλά γκολ στην καριέρα του μέσα σε μια σεζόν, μέχρι στιγμής.

Ο υψηλότερος αριθμός γκολ που έχει πετύχει είναι τα έξι τη σεζόν 2015/16, όταν και αγωνιζόταν στην Ουκρανία με την φανέλα της Βόλιν Λουτσκ. Εκφράζεται, όμως, η αισιοδοξία πως η γενικότερη φιλοσοφία της λεμεσιανής ομάδας θα τον βοηθήσει να δώσει τον καλύτερο του εαυτό.

Ο μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστής της Άστρα Γκιουργκίου αναμενόταν να αφιχθεί στο νησί μας χθες (07/01), για τα διαδικαστικά, τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και τις υπογραφές των συμβολαίων με τον Απόλλωνα. Αν προλάβουν οι αρμόδιοι του Απόλλωνα να τον εγγράψουν έγκαιρα στο ρόστερ, τότε δεν αποκλείεται να βρίσκεται και στην αποστολή για το παιχνίδι που ακολουθεί κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο Ματέι είναι πανέτοιμος από αγωνιστικής πλευράς, αφού βρισκόταν σε πλήρη αγωνιστική δράση με την πρώην ομάδα του.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

Δειτε Επισης

Παρέσυρε τη Σαλαμίνα στο Αμμόχωστος και ανεβαίνει η ΑΕΚ
Επέστρεψε στα τρίποντα με τριάρα η Ομόνοια-Κέρδισε την ΑΕΛ στο ΓΣΠ
Στο παρά πέντε πυροδοτεί τη βόμβα Γιόβετιτς η Ομόνοια-Το πλούσιο βιογραφικό του ποδοσφαιριστή
Δύο αγώνες για την πρεμιέρα της 5ης αγωνιστικής
Έντονη δυσαρέσκεια ΔΣ ΑΕΛ για απόφαση Αθλητικού Δικαστή-«Είναι ξεκάθαρα προβληματική και λανθασμένη»
Καίει την ΑΕΛ η απόφαση Βρυωνίδη για το ντέρμπι-Απορρίπτει τα περί πολιτικών παρεμβάσεων
Μοίρασε πρόστιμα και αποκλεισμούς ο Αθλητικός Δικαστής
Απαντά στην Πάφο ο ΑΠΟΕΛ-«Προσπάθεια να δημιουργηθεί η εντύπωση ότι ο ΑΠΟΕΛ ευνοήθηκε»
Στον Απόλλωνα οι τρεις βαθμοί του ντέρμπι-Επέβαλε ποινές κεκλεισμένων ο Βρυωνίδης
Φωνάζει για τη διαιτησία του Super Cup η Πάφος-Ζητά ξένους διαιτητές