Το διακύβευμα της Ομόνοιας και οι... γρίφοι του αρχικού σχήματος με Πάφο

Τα παιχνίδια για την Ομόνοια είναι συνεχόμενα, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και το διακύβευμα για την ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ είναι να δείξει άμεση αντίδραση και να επανέλθει στις επιτυχίες, την ερχόμενη Παρασκευή (10/01) κόντρα στην Πάφος FC.

Όπως κάθε παιχνίδι τη φετινή σεζόν, έτσι και αυτό με την παφιακή ομάδα είναι εκ προοιμίου πολύ δύσκολο. Η αγωνιστική κατάσταση της επόμενης αντιπάλου των πρασίνων δεν αποπροσανατολίζει κανένα στο «Ηλίας Πούλλος». Ας μην ξεχνάμε, άλλωστε, πως η ομάδα του Μπεργκ ηττήθηκε τον πρώτο γύρο στο «Στέλιος Κυριακίδης» με σκορ 2-1.

Ο Νορβηγός τεχνικός των πρασίνων έχει δύο αναγκαστικές απώλειες για το παιχνίδι που ακολουθεί. Οι Γιόρντι Γκόμεθ και Άνταμ Λανγκ θα είναι απόντες, λόγω καρτών. Ως εκ τούτου, αυτό που τον απασχολεί είναι η εύρεση των αντικαταστατών τους στο αρχικό σχήμα.

Η λογική λέει πως ο Μίκαελ Λούφτνερ θα επανέλθει στην βασική ενδεκάδα, στο πλάι του Τόμας Χούμποτσαν στο κέντρο της άμυνας, ενώ την θέση του Ισπανού μέσου στον άξονα της μεσαίας γραμμής, διεκδικούν επί ίσοις όροις οι Γιάννης Κούσουλος και Φάνος Κατελάρης. Οι δύο Κύπριοι μέσοι μπορεί να μην αγωνίζονται πολύ τη φετινή σεζόν, όμως δηλώνουν πανέτοιμοι όποτε χρειαστεί για να προσφέρουν και να βοηθήσουν την όλη προσπάθεια που καταβάλλεται.

Άλλες αλλαγές δύσκολα θα πραγματοποιήσει ο προπονητής της Ομόνοιας, αφού εμπιστεύεται τον βασικό κορμό των ποδοσφαιριστών που έφεραν την ομάδα μέχρις εδώ τη φετινή σεζόν. Μέσα στην έδρα της και με τον κόσμο στο πλευρό της, οι πράσινοι θεωρούνται το μεγάλο φαβορί απέναντι στην ομάδα του Τόσακ, αλλά καλούνται να το αποδείξουν και στον αγωνιστικό χώρο.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Λύση συνεργασίας Ανόρθωσης με Thioune-Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του
Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία