Κυριακή, 12 Ιουλίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Οι επαφές του μάνατζερ του Έζρα με Ομόνοια και με... μνηστήρες

  08/01/2020 10:32
Οι επαφές του μάνατζερ του Έζρα με Ομόνοια και με... μνηστήρες

Οι επαφές του μάνατζερ του Έζρα με Ομόνοια και με... μνηστήρες

  08/01/2020 10:32

Μια ανάσα από την έξοδό του από το Ηλίας Πούλλος βρίσκεται ο Χεν Έζρα, ο οποίος αναζητά ήδη τον επόμενο σταθμό στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Ο Ισραηλινός δεν δικαίωσε τις προσδοκίες που τον ήθελαν να κάνει τη διαφορά στη φετινή Ομόνοια, ενώ από μια φάση και μετά έμεινα στα... αζήτητα με τον Χένινγκ Μπεργκ να τον χρησιμοποιεί ελάχιστα έως καθόλου. 

Εδώ και μέρες τ' όνομά του παίζει σε αρκετά ρεπορτάζ στη γειτονική χώρα από την οποία κατάγεται ο Έζρα, με τον ίδιο να παρουσιάζεται θετικός στην επιστροφή στην πατρίδα του. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Το διακύβευμα της Ομόνοιας και οι... γρίφοι του αρχικού σχήματος με Πάφο

Όπως σημειώνεται σε σχετικό απόσπασμα της sport5.co.il: «Ο ατζέντης του είναι σε επαφές με την Ομόνοια για να λυθεί η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές, να ελευθερωθεί ο παίκτης και να μπορέσει να υπογράψει σε άλλη ομάδα».

Στο δημοσίευμα γίνεται επίσης λόγος για την επιθυμία του παίκτη να επιστρέψει στη Μακάμπι Νετάνια, όπου είχε αρχίσει την καριέρα του. 

Οι πράσινοι θα περιμένουν τις εξελίξεις για το θέμα εντός των επόμενων ημερών για να δουν τι μέλλει γενέσθαι με τον Ισραηλινό και ποιο θα είναι το οικονομικό αντάλλαγμα που ενδέχεται να πάρουν σε περίπτωση παραχώρησής του. 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας