Οι δύο Κύπριοι της Ομόνοιας και η... δύσκολη απόφαση του Μπεργκ

Μετά από αρκετό καιρό, έφθασε η στιγμή να αγωνιστεί (τουλάχιστον) ένας Κύπριος ποδοσφαιριστής στο αρχικό σχήμα της Ομόνοιας, ενόψει του επερχόμενου αγώνα με την Πάφος FC.

Η απουσία λόγω καρτών του Γιόρντι Γκόμεθ από το παιχνίδι της ερχόμενης Παρασκευής (10/01) δημιουργεί ένα πολύ μεγάλο κενό στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Οι προφανείς επιλογές για τον τεχνικό των πρασίνων Χένινγκ Μπεργκ για τον καταρτισμό της αρχικής ενδεκάδας του είναι δύο Κύπριοι μέσοι. Οι Γιάννης Κούσουλος και Φάνος Κατελάρης.

Οι δύο γηγενείς παίκτες δεν έχουν αγωνιστεί πολύ τη φετινή σεζόν μέχρι στιγμής, όμως τους δίδεται μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να επανέλθουν στο αρχικό σχήμα της Ομόνοιας και να αποδείξουν την αξία τους. Όποιον από τους δύο επιλέξει ο Νορβηγός τεχνικός, υπάρχει η πεποίθηση πως θα καταφέρουν να ανταποκριθούν σε μια νευραλγική θέση, μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Κούσουλος ξεκίνησε ως βασικός τη σεζόν, όμως με την πάροδο των παιχνιδιών έχασε σταδιακά τη θέση του στο αρχικό σχήμα. Έχει πέντε συμμετοχές στο σύνολο τη φετινή σεζόν, με τρεις από αυτές να είναι στην αρχική ενδεκάδα. Έπαιξε ως βασικός στις αρχές του πρωταθλήματος κόντρα σε Δόξα, ΑΕΚ Λάρνακας και Πάφο FC, ενώ μπήκε ως αλλαγή κόντρα σε Απόλλωνα και ΑΕΚ στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου.

Από την άλλη, ο Κατελάρης έχει μόνο δύο συμμετοχές στο βασικό σχήμα, για την ώρα. Αυτές ήρθαν στα παιχνίδια του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος με Ανόρθωση και Ολυμπιακό Λευκωσίας, την 6η και 7η αγωνιστική, αντίστοιχα. Είναι ηλίου φαεινότερο, πως δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Χένινγκ Μπεργκ, όμως αποτελεί μια καλή εναλλακτική λύση στο ρόστερ.

Μένει να δούμε ποιος από τους δύο θα επιλεγεί για έναν αγώνα, κόντρα σε μια σκληροτράχηλη ομάδα. Η τελική απόφαση ανήκει αποκλειστικά στον Χένινγκ Μπεργκ και μόνο.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

Δειτε Επισης

Δάκρυσε ο επενδυτής για το νέο γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-«Το όνειρο πρέπει να είναι πιο μεγάλο»
Σήκωσε το κύπελλο στο Futsal η ΑΕΛ και έκανε το νταμπλ
Θλίψη για Κρέσπο... Έχασε τον πατέρα του και φεύγει για Ισπανία
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές