Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Καραβίδας: H Δόξα δεν θα πέσει, θα κάνουμε νίκες απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους

  09/01/2020 13:35
Καραβίδας: H Δόξα δεν θα πέσει, θα κάνουμε νίκες απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους

Καραβίδας: H Δόξα δεν θα πέσει, θα κάνουμε νίκες απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους

  09/01/2020 13:35
Στις μεταγραφικές κινήσεις της Δόξας αναφέρθηκε ο πρόεδρος του προσφυγικού σωματείου, Κώστας Χριστοδούλου, σε ραδιοφωνικές δηλώσεις που παραχώρησε στον Super Sport FM 104.0.
 
Την ίδια ώρα ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Κατωκοπιάς δηλώνει απόλυτα αισιόδοξος πως η ομάδα του θα παραμείνει στην πρώτη κατηγορία και τόνισε πως θα παρουσιαστεί πολύ βελτιωμένη στη συνέχεια. 
«Κερδίσαμε μια καλή ομάδα. Είναι το τρίτο παιχνίδι που παίζουμε και δεν χάνουμε. Έχουμε όλους τους παίκτες κοντά μας και θα πάμε στο Παραλίμνι τη Δευτέρα για τη νίκη, ούτως ώστε να καταφέρουμε το στόχο μας. Περιμένουμε να δούμε και το τερματοφύλακα μας που πήραμε. Ήδη υπάρχει συμφωνία με ένα παιδί από την Πορτογαλία για να αποτελέσει ακόμη μια μεταγραφή. Είναι ερασιτέχνης, μεσοεπιθετικός 22 ετών. Ψάχνουμε ακόμη ένα στράικερ ή ένα αμυντικό χαφ. Είμαστε σε καλό δρόμο, νιώθουμε δικαιωμένοι για τις μεταγραφές που κάναμε. Είναι δύσκολο να πετύχουν όλες οι μεταγραφές τον Ιανουάριο. Αλλά νομίζω θα το πετύχουμε. Το παιχνίδι της Δευτέρας είναι πολύ διαφορετικό. Είμαι αισιόδοξος και δεν πιστεύω ότι αυτή η ομάδα θα πέσει δεύτερη κατηγορία. Θα κάνουμε νίκες απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους και θα δείτε μια διαφορετική Δόξα», ανέφερε αρχικά για τις μεταγραφές της Δόξας αλλά και τον αγώνα με την Ένωση ο Κώστας Χριστοδούλου.  

«Πρέπει να είναι το πιο φτωχό παζάρι του Ιανουαρίου. Δεν ξέρω αν θα γίνεται πόλεμος αργότερα με ποδοσφαιριστές από ομάδες. Θα το δούμε. Εμείς κάναμε τις τέσσερις μας μεταγραφές. Δεν ξέρουμε τώρα, αν ο Εθνικός ή Ένωση κάνουν 4-5 μεταγραφές αργότερα», κατέληξε ο πρόεδρος της Δόξας για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας