Κακός δαίμονας της Ομόνοιας η Πάφος FC

Μετά από ένα μέτριο παιχνίδι, Ομόνοια και Πάφος FC έμειναν στην ισοπαλία με 0-0, στο εναρκτήριο παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Με προβλήματα στη δημιουργία οι πράσινοι, εξαιρετική η ομάδα του Τόσακ στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Η Πάφος μένει αήττητη κόντρα στους πράσινους τη φετινή σεζόν, αφού και στον πρώτο γύρο, την είχε κερδίσει με 2-1.
 
Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Με αναγνωριστικό ρυθμό άρχισε το παιχνίδι στο ΓΣΠ. Στο πρώτο δεκάλεπτο, υπήρχε εναλασσόμενη υπεροχή, μεταξύ των δύο ομάδων. Η παφιακή ομάδα είχε δύο πολύ καλές ευκαιρίες στα αρχικά στάδια του αγώνα, όταν ο Φαμπιάνο απέκρουσε με δύσκολο τρόπο τα σουτ του Καμπράλ προς στην εστία του. Από την άλλη, η Ομόνοια είχε πολλά προβλήματα στο δημιουργικό κομμάτι και η μοναδική αξιόλογη ευκαιρία της καταγράφηκε στο 36’, όταν ο Μποτεάκ βγήκε μόνος, αλλά το πλασέ του ήταν εντελώς άστοχο. Η «λευκή» ισοπαλία σφράγισε τις προσπάθειες των δύο ομάδων στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.
 
Β΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την Ομόνοια, να χάνει τεράστια ευκαιρία στο 49’. Ο Μποτεάκ βρήκε τον Ματ Νταρμπισαϊαρ στο ύψος της μικρής περιοχής της παφιακής ομάδας, αυτός έπιασε την κεφαλιά, όμως ο Ρούντκο απέκρουσε εντυπωσιακά. Στο 58’, η σέντρα του Λέσιακς βρήκε τον Μποτεάκ, όμως το σουτ του Γάλλου κατέληξε πολύ ψηλά άουτ από την εστία του Ρούντκο. Στο 65’, το σουτ του δραστήριου Μποτεάκ κατέληξε άουτ. Στο επόμενο λεπτό, ο Μπεργκ πέρασε τον Ανδρόνικο Κακουλλή αντί του Κατελάρη, κάνοντας φουλ επιθετική την ομάδα του. Στο 71’, οι φιλοξενούμενοι είχαν καλή ευκαιρία, όταν το σουτ του Σιρόκ πέρασε μόλις άουτ από την εστία του Φαμπιάνο. Την ίδια κατάληξη είχε και το πολύ καλό σουτ του Μπεσάρα λίγο αργότερα. Ο Μπεργκ έβαλε και τον Εζρά λίγο αργότερα, δίνοντας του χρόνο συμμετοχής μετά από 2,5 μήνες. Στο 83', ο Ρούντκο απέκρουσε από πολύ κοντά το πλασέ του Μποτεάκ, ενώ λίγο αργότερα η κεφαλιά του ιδίου κόντραρε στον Λαφράνς και κατέληξε σε κόρνερ. Η Ομόνοια συνέχισε να πιέζει μέχρι το τέλος, όμως το τελικό αποτέλεσμα του παιχνιδιού δεν άλλαξε.
 
Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Ομόνοια: Φαμπιάνο, Μαυρίας, Λέσιακς, Χούμποτσαν, Λoύφτνερ, Γκόμες, Κατελάρης (66’ Κακουλλής), Ορτέγα (77’ Εζρά), Τιάγκο, Μποτεάκ, Νταρμπισάϊαρ

Πάφος FC: Ρούντκο, Φιλιώτης, Λαφράνς, Αραγιούρι, Σιρόκ, Μπεσάρα, Φόλμπρεχτ, Πανός, Καμπράλ (85' Λελιούκιν), Ράκελς, Γκοντάρντ (85' Κωνσταντίνου)

Σκόρερ:-/-

Κίτρινες: Νταρμπισάϊαρ/ Πανός, Αραγιούρι, Καμπράλ, Φόλμπρεχτ, Ρούντκο

Κόκκινες:-/-

Διαιτητής: Κυριάκος Χριστοδούλου
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

 

Δειτε Επισης

Βγαίνει μπροστά ο Παπασταύρου-«Δυστυχώς δεν εξελίχθηκε όπως θέλαμε ο τελικός»
Η μπάλα στήνεται στη σέντρα-Αρχίζει το EURO U-17 στην Κύπρο
Η αναφορά του Κυβερνητικού Εκπροσώπου για τη νίκη της Πάφου-«Η χαρά μας είναι εμφανής»
Έγινε χαμός στην Πάφο για το κύπελλο-Πανηγύρισαν με την ψυχή τους (pics)
Έτσι έγραψε ιστορία η Πάφος-Κέρδισε το πρώτο της τρόπαιο και εξασφάλισε ευρωπαϊκό εισιτήριο
Καρσέδο: Είμαι περήφανος για την ομάδα, πανευτυχής για αυτό που καταφέραμε
BINTEO: Η στιγμή που οι παίκτες της Πάφου σηκώνουν το τρόπαιο στον ουρανό
Το μήνυμα Ντουμπόφ μετά την κατάκτηση του κυπέλλου-«Είναι μόνο η αρχή, ονειρευόμαστε και πρωτάθλημα»
Τρελά πανηγύρια από τους ποδοσφαιριστές της Πάφου-Σήκωσαν ψηλά τους Ντούμποφ και Καρσέδο (pics)
Το σχόλιο Χριστοδουλίδη μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου από την Πάφο-Ποιους ξεχώρισε