Το μαξιλαράκι «ασφαλείας» χάθηκε, ψάχνει την εξιλέωση

Δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι για τον Εθνικό Άχνας απέναντι στην ΑΕΚ για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος απόψε (11/01) στο Δασάκι της Άχνας.

Η ομάδα του Εθνικού, βρίσκεται εδώ και 8 σερί αναμετρήσεις μακριά από τη νίκη και πλέον το μαξιλαράκι ασφαλείας που είχε κτίσει στην αρχή του πρωταθλήματος χάθηκε γρήγορα.  Απέναντι στην ΑΕΚ, δεν είναι για ακόμη μια φορά το φαβορί αλλά έχει τεράστια ανάγκη από βαθμολογικό όφελος και πρέπει άμεσα να βρει τον τρόπο να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

Στο ντεμπούτο του Κλάφουριτς αν και ο Εθνικός παρουσιάστηκε αρκετά αλλαγμένος προς το καλύτερο, δέχτηκε την ήττα από την ομάδα της Νέας Σαλαμίνας, σε ένα εκπληκτικό παιχνίδι που θα μπορούσε να είχε νικητή και τις δυο ομάδες.

Εκτός από τον σημερινό αγώνα για τον Κροάτη τεχνικό είναι οι τιμωρημένος, Μάριος Ηλία αλλά οι Μαρκόσκι και Φοινίρης, επέστρεψαν και είναι στη διάθεση του προπονητή τους. 

 

 

Δειτε Επισης

Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας