Το standing ovation σε ένα πραγματικό killer του Απόλλωνα

Σε ένα παιχνίδι που κανείς δεν ήθελε να τελειώσει ο Απόλλωνας, «καθάρισε» τον Ολυμπιακό στο Μακάρειο, εύκολα με 0-2. Οι κυανόλευκοι, στο αντίο του Εμίλιο Ζελάγια,  κατάφεραν με αρκετή άνεση να ξεπεράσουν το εμπόδιο του Τακτακλά και να πιάσουν την 3η θέση στον βαθμολογικό πίνακα τρεις βαθμούς πίσω από την Ομόνοια και με παιχνίδι στο χέρι.

Στα του παιχνιδιού ο Απόλλωνας, ήταν ανώτερος καθ΄όλη τη διάρκεια του αγώνα κερδίζοντας κατά κράτος τους αμυντικούς προσανατολισμός του Πάμπου Χριστοδούλου, με το τρένο από τη Λεμεσό να μην καταλάβει από έδρες και αντιπάλους.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Το διπλό του Απόλλωνα και το αντίο του Ζελάγια

Πάτησε το τρίτο σκαλοπάτι του βαθμολογικού πίνακα τρεις βαθμούς πίσω από την Ομόνοια και επτά από την Ανόρθωση, έχοντας και παιχνίδι στο χέρι, αφού το παιχνίδι στην Πάφο δεν το έχει δώσει ακόμη. Στην 6η διαδοχική σερί νίκη η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή, βρίσκεται όλο και πιο κοντά από τις πρώτες θέσεις.

«Δεν θέλω να πω πολλά για τον αγώνα. Είναι ξεχωριστή η σημερινή ημέρα για έναν τεράστιο ποδοσφαιριστή. Στα 32 του κάνει μια μεγάλη μετεγγραφή και φεύγει από την Κύπρο. Δεν είναι μόνο αυτό, εγώ που τον έζησα σας λέω ότι ο τρόπος που δούλευε ήταν απίστευτος. Εύχομαι ό,τι καλύτερο. Θέλω να ευχαριστήσω αυτούς που ήρθαν στη Λευκωσία και μας βοήθησαν να κερδίσουμε φέτος», ήταν τα λόγια του τεχνικού του Απόλλωνα.

Ο Κύπριος προπονητής, δεν θέλησε να σταθεί σε κανένα σημείο του παιχνιδιού, αφήνοντας έτσι τις λέξεις να μιλήσουν από μόνες τους. Ο Αργεντινός επιθετικός αφήνει τον Απόλλωνα μετρώντας μέχρι στιγμής 71 συμμετοχές και 35 τέρματα.
 
ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ: Συγκινημένος ο Σωφρόνης: Δεν θέλω να πω πολλά, έπρεπε να δείτε πόσο δούλευε ο Ζελάγια

Αναμφίβολα ο Εμίλιο Ζελάγια δεν θα μπορούσε να μην ήταν το πρόσωπο της χθεσινής βραδιάς αλλά και των ημερών. Έχει καταφέρει να ζήσει μεγάλα πράγματα με την φανέλα του Απόλλωνα, προσφέροντας ακόμη περισσότερα.

Είναι από τους ποδοσφαιριστές που έχουν ξεχωρίσει με τη παρουσία τους τα τελευταία χρόνια στο κυπριακό πρωτάθλημα. Το ποδοσφαιρικό το ήθος αλλά και οι άριστες σχέσεις που είχε με τα αντίπαλα δίκτυα τον κατέστησαν αναπόσπαστο κομμάτι της σύγχρονης ιστορίας του Απόλλωνα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Το ξεχωριστό αντίο του Ζελάγια και ο παίχτης που θα του λείψει

Από την πλευρά του ο Ζελάγια, θέλησε στις χθεσινές (12/01) δηλώσεις του να ευχαριστήσει όλους στο οικοδόμημα του Απόλλωνα για τα όσα έζησε και αυτός στα τρία χρόνια παρουσίας του στο Κολόσσι. Στάθηκε ιδιαίτερα στον Ζοάο Πέδρο τον οποίο ανέφερε πως είναι από τους ποδοσφαιριστές που θα του λείψει περισσότερο από την ομάδα του Απόλλωνα.

Ο Ζελάγια, αφήνει τους κυανόλευκους σε ένα σημείο όπου ο Απόλλωνας, διανύει ένα εξαιρετικό διάστημα και βρίσκεται εβδομάδα με την εβδομάδα σε ανοδική πορεία. Πέραν αυτού o Μπέντσοπ, έφτασε στη Κύπρο για να αντικαταστήσει το κενό του Αργεντινού στην επίθεση και ευχή όλων είναι να δώσει τις λύσεις που έδινε ο Αργεντίνος φορ.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Η Σουηδία υποκύπτει στη δύναμη των οπαδών και απορρίπτει το VAR
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Oι ποδοσφαιριστές της Τσέλσι στηρίζουν Ποτσετίνο
Η UEFA απειλεί την Εθνική Ισπανίας και τις ομάδες με αποκλεισμό από EURO και Champions League
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Γκουαρδιόλα: Αυτό που έπαθε η Λίβερπουλ, μπορεί να συμβεί στην Άρσεναλ και σε εμάς