Τιμούρ: Δεν είπαμε λόγια του αέρα για πρωτάθλημα, ξέρουμε τη δουλειά

Εμφανώς προσγειωμένος μετά και τη νίκη στο ντέρμπι επί του ΑΠΟΕΛ, παρουσιάστηκε ο προπονητής της Ανόρθωσης, Τιμούρ Κετσπάγια, σε δηλώσεις που παραχώρησε στον Active. 

Ο Γεωργιανός κόουτς, αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας της Αμμοχώστου, την εικόνα που παρουσιάζει αλλά και τους στόχους που θέτουν στην Κυρία. 

Τι έπαιξε ρόλο και ήρθε η νίκη:

«Eίχαμε όλα αυτά που χρειάζεσαι για να κερδίσει ένα ντέρμπι. Αυτό ήταν το όπλο μας. Δεν θα ήταν εύκολο αφού είχαμε απέναντι μας ένα μεγάλο αντίπαλο. Είχαμε πάθος, θέληση αλλά και τον κόσμο μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Οι ρέφερι που σφυρίζουν τους αγώνες κυπέλλου

Για τις διαφορές είναι αυτά που δείξαμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Δεν είναι μόνο το χθεσινό αλλά και άλλα παιχνίδια κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Δείξαμε ότι έχουμε παίχτες, έχουμε ομάδα αλλά και το κυριότερο έχουμε τον κόσμο μας δίπλα μας».

Για τον κόσμο και πόσο σημαντικός είναι:

«Αυτό είναι σημαντικό, είναι πλεονέκτημα που έχουμε δίπλα μας τον κόσμο μας. Από την πρώτη αγωνιστική έδειξαν ότι θέλουν να στηρίξουν τη ομάδα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ο τραυματισμός του Ράγιος και ο... Άγιος Βασίλης που έρχεται για Τιμούρ

Τι σημαίνει αυτή η νίκη:

«Eίναι νίκη ψυχολογίας, αποδείξαμε πως ήμαστε πολύ καλοί και πως έχουμε στόχους».

Για το ότι δεν επηρέασε ο τραυματισμός του Ράγιος και οι εντολές στον Βασιλακάκη:

«Δεν είναι τυχαία όλα αυτά που λέγαμε τόσο καιρό ότι έχουμε καλή ομάδα. Όλοι οι ποδοσφαιριστές και αυτοί που είναι στο πάγκο ότι μπορούν να βοηθήσουν ανά πάσα στιγμή. Είπα πολλές φορές ότι έχουμε αρκετούς παίχτες και ότι ο κάθε ένας θέλει την ευκαιρία του. Εμείς θα δώσουμε και σε άλλα παιδιά και ελπίζω πως θα ανταποκριθούν».

Για την ετοιμότητα όλων των ποδοσφαιριστών:

«Δεν λέμε επειδή 11 ξεκινάνε πως τόσους έχουμε. Έχουμε σχεδόν 30 ποδοσφαιριστές και χαίρομαι όταν ο κάθε ένας έχει την ευκαιρία να μπει και να βοηθήσει το κάνει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Λύγισε ο Ξιούρουππας-«Αν δεν είχα την υποστήριξη του παπά μου δεν θα ήμουν εδώ»

Για τον Ράγιος:

«Δεν μπορούμε να ξέρουμε από τώρα πόσο θα απουσιάσουν. Η σεζόν είναι μεγάλη και υπάρχουν ποδοσφαιριστές που βγάζουν τραυματισμούς. Δεν θα παίξει κανείς όταν δεν είναι έτοιμος. Θέλουμε όλους τους ποδοσφαιριστές μας έτοιμους. Είπα και πριν έχουμε αρκετούς ποδοσφαιριστές για να βοηθήσουν».

Για την καλή αμυντική και επιθετική λειτουργία της Ανόρθωσης:

«Είμαστε πρώτοι γιατί είμαστε πρώτοι σε όλα. Έχουμε μακράν την καλύτερη επίθεση αλλά και την καλύτερη άμυνα. Δεν παίζουμε αμυντική και ότι γίνει. Έχουμε το επιθετικό παιχνίδι μας και όταν χρειαστεί να αμυνθούμε το κάνουμε».

Για εμείς δείχνουμε ότι είμαστε σοβαρή και καλή ομάδα. Το είπαμε εξ αρχής ότι ο στόχος μας είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Δεν θέλουμε να λέμε μεγάλα λόγια, έχουμε πλάνο στο παιχνίδι μας και γι’ αυτό πάμε πολύ καλά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Το πλάνο που βραχυκύκλωσε τον ΑΠΟΕΛ και ο... mastermind Τιμούρ

Για το αν η ομάδα του είναι φαβορί για το πρωτάθλημα:

«Επειδή ξέρουμε τη δουλειά και μας και γνωρίζοντας τους ποδοσφαιριστές που φέραμε, ξέραμε ότι μπορούμε για πρωτάθλημα. Από την αρχή του χρόνου δεν λέγαμε λόγια του αέρα ότι πάμε για πρωτάθλημα. Όλα τα παιδιά κάνουν τη δουλειά τους, δεν είναι τίποτα στη τύχη, φέραμε ποδοσφαιριστές που ξέραμε ότι θα φτιάξουν μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει».

Για το ντέρμπι με την Ομόνοια:

«Πάντα είναι δύσκολο. Είναι ανοικτό και για τα τρία αποτελέσματα. Βλέπουμε το παιχνίδι στο κύπελλο. Έχουμε απέναντι μας τον Ολυμπιακό που είναι πολύ καλή ομάδα και μετά την Ομόνοια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Το σχόλιο του Ράγιος μετά τη μεγάλη νίκη απέναντι στον ΑΠΟΕΛ

Για το σχόλιο του για τον Άγιο Βασίλη:

«Πιστεύω ήταν πολύ μεγάλη η νίκη μας απέναντι σε μια ομάδα που μονοπωλεί στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Ο Άγιος Βασίλης ήρθε και χθες στο παιχνίδι και πήραμε τη νίκη».

Για τις μεταγραφές:

«Και να μην γίνουν, δεν τρέχει κάτι. Έχουμε πολύ καλή ομάδα και το λέω ξανά. Για να γίνει μεταγραφή πρέπει να βρούμε κάτι καλύτερο από αυτά που έχουμε τότε θα φέρουμε. Θα προσπαθήσουμε να φέρουμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή της «έκρηξης» στην κερκίδα της Ανόρθωσης και οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί

Για τον Κοφί:

«Πολύ καλός ποδοσφαιριστής, πολύ καλός άνθρωπος, είχαμε πάρα πολύ καλή συνεργασία. Δεν είναι ευχάριστο να φεύγει ποδοσφαιριστής από την ομάδα. Εμείς ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή ότι καλύτερο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Δειτε Επισης

Ολοκληρώνεται με δύο αγώνες, η 10η αγωνιστική για τον Β΄ όμιλο του Πρωταθλήματος
Πράσινη παράνοια για την Ομόνοια 29Μ-Ξεπέρασε τις 2.000 η προπώληση για το ντέρμπι τίτλου
Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο