Λύγισε ο Ξιούρουππας-«Αν δεν είχα την υποστήριξη του παπά μου δεν θα ήμουν εδώ»

Ακόμη μια συγκινητική πτυχή της ζωής του έφερε στο φως ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας και νυν πρόεδρος του Συνδέσμου Στήριξης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες με όνομα Ηλιαχτίδα Ζωής, Πανίκος Ξιούρουππας. 

Δίνοντας το παρών του στην εκπομπή του Alpha Κύπρου, Παράδοση Κατ' Οίκον ευχαρίστησε ξανά τη γυναίκα του για τη στήριξη που του παρείχε όλα αυτά τα χρόνια, ενώ τον περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη, με τον γιο του Χρήστο να του επιφυλάσσει μια έκπληξη και να μιλά για τη βοήθεια που του έδωσε ο πατέρας του μεγαλώνοντας. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Το πλάνο που βραχυκύκλωσε τον ΑΠΟΕΛ και ο... mastermind Τιμούρ

«Είναι ευχάριστο να σε αγαπά ο κόσμος και να έχεις σεβασμό σαν αθλητής. Η καλύτερη στιγμή στην καριέρα μου ήταν όταν πήρα το χρυσό παπούτσι και όταν σκόραρα σε δύο περιπτώσεις και πήραμε το κύπελλο. Το 1991 έπαιξα στον τελικό με την Ομόνοια και μετά πήγα σε ομάδα της Αυστραλίας. Έπαιξα λίγα παιχνίδια αλλά ήρθα πίσω γιατί μου το ζήτησε η ομάδα. Έχω φίλους στην Αυστραλία ακόμα», ανέφερε ο πρώην παίκτης για τις πιο σπουδαίες του στιγμές στα γήπεδα.

Όσο για τη γυναίκα του Άννα, φανερά συγκινημένος είπε: «Το μεγαλύτερο βάρος το πήρε η γυναίκα μου, η Άννα. Εγώ έπαιζα στα γήπεδα αλλά η Άννα τα κατάφερνε πάντα. Το πρωτάθλημα το παίρνει η Άννα. Αν δεν ήταν αυτή, η οικογένειά μου θα καταστρεφόταν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η δίψα για επιστροφή και η ανάγκη της ενίσχυσης στην Ομόνοια

Σε εκείνο το σημείο, η παρουσιάστρια, Βασιλική Χατζηαδάμου, αποκάλυψε την ευχάριστη έκπληξη που περίμενε τον Πανίκο Ξιούρουππα.

Ο γιος του Χρήστος μίλησε για λίγα λεπτά μέσα από ένα βίντεο και άφησε άφωνο τον πατέρα του. «Θα μπορούσα να μιλάω για ώρες για τον πατέρα μου και το πόσο περήφανος είμαι για αυτά που πέτυχε. Νιώθω τυχερός γιατί είμαι σίγουρος αν δεν είχα την υποστήριξή του δεν θα ήμουν εδώ ως Χρήστος. Θέλω να πω στον παπά ένα μεγάλο ευχαριστώ», ανέφερε ανάμεσα σε άλλα ο γιος του πρώην παίκτη.

Ο Πανίκος Ξιούρουππας, με δάκρυα στα μάτια ευχαρίστησε για την έκπληξη και απάντησε ότι ο γιος του κατάφερε να τα κάνει όλα, να σπουδάσει κλινικός ψυχολόγος να αριστεύσει στις σπουδές του και να ζήσει για αρκετά χρόνια στο εξωτερικό από μόνος του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ποιο ΑΠΟΕΛ; Με μηδέν τελικές δεν πας πουθενά...

Παρά τα προβλήματα έδειξε ότι ήταν δυνατός, ακριβώς όπως και η οικογένεια Ξιούρουππα, που μέσα από τις δυσκολίες της ζωής δημιούργησε τον οργανισμό της Ηλιαχτίδας Ζωής, έτσι ώστε να βοηθά άτομα που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Δείτε το βίντεο:

Δειτε Επισης

«Δέκα χρόνια από τη μέρα που έφυγε από κοντά μας ο Γιώργος Γκουγκούρης, στο δρόμο για το γήπεδο»
Η επεξήγηση της ΚΟΠ για το πέναλτι που ζήτησε η Ομόνοια στο αιώνιο
Ξεπέρασε το 65% του στόχου η οικονομική βοήθεια στην Ανόρθωση-Απήχηση σε φιλάθλους άλλων ομάδων
Βγαίνει μπροστά ο πρώην πρόεδρος της Ανόρθωσης-«Ας σταματήσουμε να κρίνουμε ποιος έφταιξε παραπάνω»
Κλείνει το κεφάλαιο Κίσσα στη Σαλαμίνα μετά από πέντε χρόνια
Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή
Ρίχνει το μπαλάκι πίσω στην Αστυνομία ο ΑΠΟΕΛ και αφήνει αιχμές κατά της ΑΕΚ
Άκυρο Αστυνομίας στα αιτήματα ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ για παραχώρηση της Βόρειας