Η δίψα για επιστροφή και η ανάγκη της ενίσχυσης στην Ομόνοια

Ακόμη μια σταγόνα στο ποτήρι της υπομονής... έσταξε για την Ομόνοια την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου, μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα με την Πάφος FC για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA. 

Οι πράσινοι, μετά την ήττα από τον Απόλλωνα στο Τσίρειο Στάδιο με 2-1, αναδείχθηκαν ισόπαλοι με την παφιακή ομάδα στην έδρα τους, και πέταξαν ακόμη δυο υπερπολύτιμους βαθμούς στον κάδο. Κόντρα σε μια ομάδα που δεν φάνηκε ότι βρίσκεται και στο καλύτερό της... φεγγάρι, η Ομόνοια δεν κατάφερε ποτέ να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης, παρουσιάζοντας αρκετές αδυναμίες στην ανάπτυξη και στην επιθετική της δημιουργία. 

Ήταν οφθαλμοφανές στον τελευταίο αγώνα του τριφιλλιού, η απουσία εναλλακτικών ποδοσφαιριστών από τον πάγκο, κάτι στο οποίο ο Χένινγκ Μπεργκ, δείχνει να έχει ιδιαίτερη εμμονή και να μην... ανανεώνει την ομάδα του, αφού εμμένει να μην χρησιμοποιεί σε κάθε αγώνα και τις τρεις αλλαγές που διαθέτει. 

Χαρακτηριστικό παράδειγμα και ο τελευταίος αγώνας στο ΓΣΠ, όπου προχώρησε σε δυο μόνο αλλαγές, με τον Κακουλλή να παίρνει τη θέση του Κατελάρη στο 66' και τον Εζρά στη θέση του Ορτέγα στο 77'. Μάλιστα, ο Έζρα έχει να πάρει αγωνιστικά λεπτά εδώ και τρεις μήνες περίπου και είναι με το ένα πόδι εκτός ομάδας, όπως φημολογείται το τελευταίο διάστημα. Επίσης, στον πάγκο βρίσκονταν και οι Χριστοφή και Μίκου, οι οποίοι μπορούσαν να βοηθήσουν ιδιαίτερα την ομάδα, αλλά ο Νορβηγός προτίμησε να μην προχωρήσει και σε τρίτη αλλαγή. 

Παρ' όλα αυτά, την ίδια ώρα οι μεταγραφικοί σχεδιασμοί των πρασίνων βρίσκονται σε εγρήγορση αφού πρέπει να κινηθούν άμεσα για την ενίσχυσή τους με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που θα μπορέσουν να βοηθήσουν άμεσα και σημαντικά την ομάδα. 

Οι τριφιλλοφόροι πρόκειται να κινηθούν για την απόκτηση επιθετικού που θα μπορεί να αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της γραμμής κρούσης αλλά και για νεαρό τερματοφύλακα που θα εγγραφεί στον κατάλογο Β'. Επίσης, σκέψεις γίνονται και για ακόμη μια μεταγραφική κίνηση, η οποία θα μπορεί να δώσει βοήθειες στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, αφού οι απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών λόγω καρτών ή τραυματισμών, φέρνουν συχνούς... πονοκεφάλους στις τάξεις της ομάδας της Ομόνοιας. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Η Σουηδία υποκύπτει στη δύναμη των οπαδών και απορρίπτει το VAR
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Oι ποδοσφαιριστές της Τσέλσι στηρίζουν Ποτσετίνο
Η UEFA απειλεί την Εθνική Ισπανίας και τις ομάδες με αποκλεισμό από EURO και Champions League
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Γκουαρδιόλα: Αυτό που έπαθε η Λίβερπουλ, μπορεί να συμβεί στην Άρσεναλ και σε εμάς