Από τη συντριβή στο μηδέν και τα… ερωτηματικά

Για άλλο ένα παιχνίδι η Ομόνοια, ήταν κατά πολύ ανώτερη από τον αντίπαλο της αλλά δεν κατάφερε να πάρει το ζητούμενο που ήταν βέβαια το τρίποντο και την επιστροφή στην κορυφή έστω και με παιχνίδι περισσότερο. Από εκεί που η Ομόνοια θα μπορούσε να πάρει μια εύκολη και άνετη νίκη και με ευρύ σκορ, έμεινε στο στείρο μηδέν.

Δημιουργικά για ακόμη ένα παιχνίδι οι πράσινοι, οργίαζαν αφού βρήκαν αρκετές ευκαιρίες μπροστά από την εστία της Πάφου. Μια ο Ρούτκο που έκανε εκπληκτικό παιχνίδι και μια η αστοχία, ήταν κύρια συστατικά που στέρησαν από την Ομόνοια το τρίποντο.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο οπαδός της Ομόνοιας

Το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ, δεν μπήκε με αποφασιστικότητα στον αγωνιστικό χώρο και αυτό στέρησε στους πράσινους ένα ολόκληρο ημίχρονο. Στην επανάληψη μάλιστα, είχε περίπου ένα 15λεπτο όπου η ομάδα του Νορβηγού τεχνικού έχασε τα πατήματά της και θα μπορούσε μάλιστα να το πληρώσει εάν η Πάφος έβρισκε δίκτυα.

Παρόλα αυτά οι πράσινοι, είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στα πόδια τους, όπου κατάφερε μάλιστα να βγάλει και αρκετές ευκαιρίες όχι μόνο από στατικές φάσεις. Ο Έρικ Μποτεάκ, για ακόμη ένα παιχνίδι ήταν εκπληκτικός, αφού κινούσε τα νήματα στο επιθετικό κομμάτι του «τριφυλλιού».

Αρκετή κούραση έβγαλαν οι ποδοσφαιριστές του Χένινγκ Μπεργκ και είναι λογικό. Υπάρχουν 12-13 ποδοσφαιριστές, που έχουν τραβήξει κουπί από την αρχή του πρωταθλήματος και πρέπει να βρεθεί η φόρμουλα ούτως ώστε μεταγραφικά αλλά και μέσα από τις αλλαγές που θα γίνουν να πάρουν ανάσες μερικοί ποδοσφαιριστές.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Κατατέθηκε ο οκταμελής συνδυασμός Χατζηστεφάνου στην Ανόρθωση
Αυτές είναι οι ποδοσφαιρίστριες που έλαμψαν στο γυναικείο πρωτάθλημα-Κορυφαίος προπονητής ο Τσιακλής
Βγαίνει μπροστά και αφήνει αιχμές ο ΠΑΣΠ-«Ταφόπλακα στον αθλητισμό»
Τα δεδομένα για τα περί ενδιαφέροντος της ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα
Διάστρεμμα ο Στεπίνσκι-Τα δεδομένα ενόψει τελικού κυπέλλου
Συνάντηση Ομόνοιας 29ης Μαΐου με ΓΣΠ-Στο ψάξιμο για τον αντικαταστάτη του Τούτιτς
«Πλεονέκτημα για την ΑΕΚ ότι θέλει μόνο νίκη, έδειξε ότι δεν καταλαβαίνει από έδρες»
Τρία παιχνίδια για την προτελευταία αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Δασκαλάκης: O ΑΠΟΕΛ έχει μεγάλο πλεονέκτημα, πέντε χρόνια χωρίς πρωτάθλημα είναι πολλά
«Ψηλά στη λίστα του ΑΠΟΕΛ για μεταγραφή ο Καρλίτος, έδειξε ενδιαφέρον και ο Άρης Θεσσαλονίκης»