Η απογοήτευση του Μπεργκ και η ξεκάθαρη ατάκα του για τα πέναλτι της Ομόνοιας

Στο γεγονός πως δεν δόθηκε το πέναλτι υπέρ της Ομόνοιας στην ανατροπή του Κακουλλή στο 83', στάθηκε ο τεχνικός της Ομόνοιας Χένινγκ Μπεργκ, μετά τον αγώνα με την Πάφος FC.
 
Ο τεχνικός της Ομόνοιας ήταν έντονος στην τοποθέτησή του, λέγοντας πως είναι παράξενο που η ομάδα του έχει κερδίσει μόνο ένα πέναλτι τη φετινή σεζόν, ενώ της έχουν δοθεί πέντε εναντίον της.
 
Αναλυτικά τι δήλωσε:
 
«Δεν είμαστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα. Παίζαμε στην έδρα μας και θέλαμε τη νίκη. Φτιάξαμε ευκαιρίες, είχαμε καλή συμπεριφορά. Δεν περιμέναμε να βάλουμε πέντε γκολ, όμως μπορούσαμε να κερδίσουμε. Το επόμενο βήμα είναι να μάθουμε να κερδίσουμε παιχνίδι όπως το σημερινό. Είμαι ικανοποιημένος με την εμφάνιση. Έχουμε πέντε πέναλτι εναντίον μας, και ένα υπέρ μας. Σήμερα είχαμε ένα με τον Κακουλλή και δεν μας δόθηκε. Ήμουν μακριά, αλλά πληροφορήθηκα πως ήταν. Κάνουμε ευκαιρίες, όμως είναι περίεργο που έχουμε ένα πέναλτι υπέρ μας. Είναι δύσκολο, πρέπει να συνεχίσουμε. Πρέπει να σκοράρουμε στις ευκαιρίες που βρίσκουμε.Ακόμη δεν είμαστε στο επίπεδο για να μπορούμε να φτιάχνουμε κλασσική ευκαιρία κάθε πέντε λεπτά. Είναι δύσκολο να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι κάθε εβδομάδα. Δεν είμαστε ακόμη σε αυτό το επίπεδο, πρέπει να το δουλέψουμε. Κάποιες φορές ο αντίπαλος μας διαβάζει σωστά, όμως σήμερα είχαμε τις ευκαιρίες και η απόδοση μας μπορούσε να μας φέρει το τρίποντο. Δεν μπορούμε να κυριαρχούμε και να σκοτώνουμε τον αντίπαλο σε κάθε παιχνίδι, είμαι ρεαλιστής. Πρέπει να πιστώσουμε την αμυντική λειτουργία της Πάφου. Είμαστε απογοητευμένοι αλλά συνεχίζουμε».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πέρασαν νικηφόρα την αγωνιστική Εθνικός, Νέα Σαλαμίνα και Οθέλλος
Κατατέθηκε ο οκταμελής συνδυασμός Χατζηστεφάνου στην Ανόρθωση
Αυτές είναι οι ποδοσφαιρίστριες που έλαμψαν στο γυναικείο πρωτάθλημα-Κορυφαίος προπονητής ο Τσιακλής
Βγαίνει μπροστά και αφήνει αιχμές ο ΠΑΣΠ-«Ταφόπλακα στον αθλητισμό»
Τα δεδομένα για τα περί ενδιαφέροντος της ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα
Διάστρεμμα ο Στεπίνσκι-Τα δεδομένα ενόψει τελικού κυπέλλου
Συνάντηση Ομόνοιας 29ης Μαΐου με ΓΣΠ-Στο ψάξιμο για τον αντικαταστάτη του Τούτιτς
«Πλεονέκτημα για την ΑΕΚ ότι θέλει μόνο νίκη, έδειξε ότι δεν καταλαβαίνει από έδρες»
Τρία παιχνίδια για την προτελευταία αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Δασκαλάκης: O ΑΠΟΕΛ έχει μεγάλο πλεονέκτημα, πέντε χρόνια χωρίς πρωτάθλημα είναι πολλά