Η ισοπαλία σαν... ήττα, η όαση και η κουρασμένη Ομόνοια

Το 2020 δεν μπήκε καλά για την Ομόνοια, η οποία για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι μένει μακριά από τη νίκη. Η ισοπαλία με την διαβασμένη και εξαιρετική στο αμυντικό κομμάτι ομάδα της Πάφος FC, ήταν σαν… ήττα και σίγουρα προκαλεί μεγάλο προβληματισμό στα ενδότερα της ομάδας.

Η ομάδα του Μπεργκ είχε πολλά προβλήματα στην ανάπτυξη και στην δημιουργικότητα στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, αφού πολλοί ποδοσφαιριστές της ομάδας έμειναν πολύ μακριά από τον καλό τους εαυτό. Μοναδική «όαση» για τους πράσινους στο επιθετικό κομμάτι ήταν ο Ερίκ Μποτεάκ. Υπήρχαν στιγμές μέσα στον χθεσινό (10/01) αγώνα, όπου ο Γάλλος εξτρέμ ήταν απολαυστικός. Το μόνο που του έλειψε ήταν το γκολ στις πολλές ευκαιρίες που βρήκε.

Από την άλλη, η απουσία του Γιόρντι Γκόμεθ από το αρχικό σχήμα έπαιξε τον ρόλο της. Η οξυδέρκεια και η ποιότητα που δίνει στην ομάδα ο Ισπανός μέσος έλειψε πάρα πολύ και αυτό φάνηκε. Επιπρόσθετα, πολλοί ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας μοιάζουν πολύ κουρασμένοι από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Ο Μπεργκ επιχείρησε να βάλει στον αγώνα τον φευγάτο Χεν Εζρά, ο οποίος μεν ήταν ορεξάτος στο λίγο που αγωνίστηκε, όμως ο Ισραηλινός ήταν φανερά εκτός αγωνιστικού ρυθμού.

Είναι απαραίτητο ο Νορβηγός να ενεργοποιήσει και άλλους παίκτες στη συνέχεια, καθώς η χρονιά δεν βγαίνει με τους ίδιους παίκτες. Οι πράσινοι περιμένουν και τις νέες προσθήκες, οι οποίες ελπίζουν πως θα δώσουν μεγάλη ώθηση στους υπόλοιπους.

Για την ώρα, υπάρχει απογοήτευση για τους δύο χαμένους βαθμούς, αλλά απαιτείται η άμεση ανασύνταξη για τα επόμενα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν. Ο δρόμος είναι μακρύς και οι πράσινοι βρίσκονται σ’ ένα πολύ καλό επίπεδο.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Συνάντηση Ομόνοιας 29ης Μαΐου με ΓΣΠ-Στο ψάξιμο για τον αντικαταστάτη του Τούτιτς
«Πλεονέκτημα για την ΑΕΚ ότι θέλει μόνο νίκη, έδειξε ότι δεν καταλαβαίνει από έδρες»
Τρία παιχνίδια για την προτελευταία αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Δασκαλάκης: O ΑΠΟΕΛ έχει μεγάλο πλεονέκτημα, πέντε χρόνια χωρίς πρωτάθλημα είναι πολλά
Πογέτ: Είμαι ανοιχτός σε όλα, μου άρεσε η δουλειά στην Ελλάδα
Παίζει κανονικά κόντρα στον Ολυμπιακό ο Εμιλιάνο Μαρτίνεζ
Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ: Ένας «μάγος» στο λιμάνι
«Ψηλά στη λίστα του ΑΠΟΕΛ για μεταγραφή ο Καρλίτος, έδειξε ενδιαφέρον και ο Άρης Θεσσαλονίκης»
«Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Αντώνη Παπαδόπουλο»
Σκάουτ από την ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα στη Στοκχόλμη-«Τους έδωσα κάτι καλό για να δουν»