Τα στοιχεία που έλειψαν από τον ΑΠΟΕΛ και τα δεδομένα με Σιγκούνταρσον

Για την ήττα από την Ανόρθωση, τα μεταγραφικά, αλλά και το παιχνίδι με τον Εθνικό , αναφέρθηκε σε δηλώσεις του, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος στον Super Sport FM 104.0.
 
Συμμπλήρωσε πως ο ΑΠΟΕΛ έχει σαυμφωνήσει με τον Μπγιόρν Σιγκούνταρσον και στην ομάδα περιμένουν να ξεκαθαρίσει το θέμα με την Ροστόφ.
 
Αναλυτικά:
 
Για την ήττα από την Ανόρθωση:«Γενικότερα, γνωρίζαμε πως θα ήταν δύσκολη αποστολή. Χαρακτηρίστηκε από τη δύναμη και τα πολλά φάουλ. Όποιος σκόραρε, θα είχε πλεονέκτημα. Δυστυχώς, για μας σκόραρε η Ανόρθωση. Δεν αποδείξαμε πως θα θέλαμε να πάρουμε αποτέλεσμα, δεν δείξαμε αντίδραση μετά το γκολ. Αυτά ήταν και τα στοιχεία που μας έλειψαν. Μας έλειψαν η ενέργεια και η ένταση. Αυτά ήταν που είχε η Ανόρθωση. Για μας ήταν κρίσιμα και κομβικά. Θα υπενθυμίσω αυτά που είπα μετά την ΕΝΠ. Θα πρέπει να έχουμε διάρκεια και η ομάδα να βρει ρυθμό στη συνέχεια».

Για το παιχνίδι με τον Εθνικό:«Μια ομάδα όπως ο ΑΠΟΕΛ δεν μπορεί να σκέφτεται κάτι άλλο. Οι ρυθμοί των παιχνιδιών είναι απίστευτοι και θα αυξηθούν στη συνέχεια. Με βάση τα βαθμολογικά δεδομένα, οποιαδήποτε άλλη απώλεια απαγορεύεται. Είναι ευκαιρία να αυξήσουμε τη συγκομιδή μας και να πλησιάσουμε στη κορυφή, αν κερδίσουμε τον Εθνικό. Θα πρέπει να παρουσιάσουμε μια ανταγωνιστική 11αδα».

Για το πρωτάθλημα, γενικότερα: «Υπάρχουν 30 βαθμοί στο τραπέζι στα πλέι οφ. Είναι ένα πρωτάθλημα, το οποίο μπορεί να διεκδικηθεί από 4 ομάδες, αλλά είναι πρόωρο να πούμε το οτιδήποτε. Η καλύτερη αξιολόγηση θα γίνει με το τέλος της κανονικής διάρκειας».

Για Σιγκούνταρσον: «Εμείς έχουμε συμφωνήσει με τον Σιγκούνταρσον. Προέκυψε μια διαφορά μεταξύ της Ροστόφ και του ποδοσφαιριστή. Πρέπει να περιμένουμε μέχρι αύριο, για να ξεκαθαρίσει το θέμα».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

Δειτε Επισης

Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών
H ανακοίνωση της Ανόρθωσης για τη Γενική Συνέλευση-Ορίστηκε Διοικούσα Επιτροπή μέχρι τις 10 Μαΐου
ΒΙΝΤΕΟ: Εννέα γκολ στο στάδιο Άλφαμεγα και τρίποντο για την ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Μια ντουζίνα γκολ στο Καρμιώτισσα-Οθέλλος
Το ΔΣ της Apollon Ladies ζητά παραίτηση του εκπροσώπου του σωματείου στην ΚΟΠ
Η θέση της Πάφου για το αίτημα στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού-«Κάθε ομάδα θα το έκανε»
Σπιλέφσκι: Στην Κύπρο μόλις ανοίξω το στόμα μου, μπαμ κόκκινη