Κυριακή, 9 Αυγούστου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Τα στοιχεία που έλειψαν από τον ΑΠΟΕΛ και τα δεδομένα με Σιγκούνταρσον

  14/01/2020 09:55
Τα στοιχεία που έλειψαν από τον ΑΠΟΕΛ και τα δεδομένα με Σιγκούνταρσον

Τα στοιχεία που έλειψαν από τον ΑΠΟΕΛ και τα δεδομένα με Σιγκούνταρσον

  14/01/2020 09:55
Για την ήττα από την Ανόρθωση, τα μεταγραφικά, αλλά και το παιχνίδι με τον Εθνικό , αναφέρθηκε σε δηλώσεις του, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος στον Super Sport FM 104.0.
 
Συμμπλήρωσε πως ο ΑΠΟΕΛ έχει σαυμφωνήσει με τον Μπγιόρν Σιγκούνταρσον και στην ομάδα περιμένουν να ξεκαθαρίσει το θέμα με την Ροστόφ.
 
Αναλυτικά:
 
Για την ήττα από την Ανόρθωση:«Γενικότερα, γνωρίζαμε πως θα ήταν δύσκολη αποστολή. Χαρακτηρίστηκε από τη δύναμη και τα πολλά φάουλ. Όποιος σκόραρε, θα είχε πλεονέκτημα. Δυστυχώς, για μας σκόραρε η Ανόρθωση. Δεν αποδείξαμε πως θα θέλαμε να πάρουμε αποτέλεσμα, δεν δείξαμε αντίδραση μετά το γκολ. Αυτά ήταν και τα στοιχεία που μας έλειψαν. Μας έλειψαν η ενέργεια και η ένταση. Αυτά ήταν που είχε η Ανόρθωση. Για μας ήταν κρίσιμα και κομβικά. Θα υπενθυμίσω αυτά που είπα μετά την ΕΝΠ. Θα πρέπει να έχουμε διάρκεια και η ομάδα να βρει ρυθμό στη συνέχεια».

Για το παιχνίδι με τον Εθνικό:«Μια ομάδα όπως ο ΑΠΟΕΛ δεν μπορεί να σκέφτεται κάτι άλλο. Οι ρυθμοί των παιχνιδιών είναι απίστευτοι και θα αυξηθούν στη συνέχεια. Με βάση τα βαθμολογικά δεδομένα, οποιαδήποτε άλλη απώλεια απαγορεύεται. Είναι ευκαιρία να αυξήσουμε τη συγκομιδή μας και να πλησιάσουμε στη κορυφή, αν κερδίσουμε τον Εθνικό. Θα πρέπει να παρουσιάσουμε μια ανταγωνιστική 11αδα».

Για το πρωτάθλημα, γενικότερα: «Υπάρχουν 30 βαθμοί στο τραπέζι στα πλέι οφ. Είναι ένα πρωτάθλημα, το οποίο μπορεί να διεκδικηθεί από 4 ομάδες, αλλά είναι πρόωρο να πούμε το οτιδήποτε. Η καλύτερη αξιολόγηση θα γίνει με το τέλος της κανονικής διάρκειας».

Για Σιγκούνταρσον: «Εμείς έχουμε συμφωνήσει με τον Σιγκούνταρσον. Προέκυψε μια διαφορά μεταξύ της Ροστόφ και του ποδοσφαιριστή. Πρέπει να περιμένουμε μέχρι αύριο, για να ξεκαθαρίσει το θέμα».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας