Η απουσία πλάνου και η επόμενη πολύ δύσκολη μέρα στον ΑΠΟΕΛ

Η επόμενη μέρα της πρώτης ήττας στην θητεία του Κόρε Ίνγκεμπριγκτσεν είναι πολύ δύσκολη στον ΑΠΟΕΛ. Η κάκιστη εμφάνιση των γαλαζοκιτρίνων στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» φέρνει προβληματισμό, αφού οι πλείστοι ακριβοπληρωμένοι ποδοσφαιριστές της ομάδας δεν ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις ενός πολύ μεγάλου παιχνιδιού για άλλη μια φορά τη φετινή σεζόν.

Με εξαίρεση τον Νικόλα Ιωάννου, η παρουσία όσων έπαιξαν στην έδρα της Ανόρθωσης ήταν απογοητευτική και δυσανάλογη με την πολύ μεγάλη αγωνιστική τους αξία. Το πλέον ανησυχητικό είναι πως ο ΑΠΟΕΛ έδειξε πως δεν είχε το κατάλληλο πλάνο για την αντιμετώπιση των δυσκολιών του παιχνιδιού. Η ομάδα μπήκε εντελώς άνευρη, είχε μεγάλη έλλειψη ενέργειας και πάθους σε ολόκληρη τη διάρκεια του αγώνα, δεν μπόρεσε να γίνει δημιουργική και μοιραία έχασε τον αγώνα. Ούτε οι δύο ποδοσφαιριστές που μπήκαν στον αγώνα ως αλλαγή βοήθησαν, καθώς ήταν απλή αναφορά στο φύλλο αγώνος.

Άλλωστε, με μηδέν τελικές προς την αντίπαλη εστία, δεν μπορείς να ελπίζεις για πολλά. Οι αριθμοί αυτό λένε και αυτή είναι η πικρή αλήθεια που έχουν να αντιμετωπίσουν κατάματα οι μόνιμοι πρωταθλητές Κύπρου. Πλέον είναι στο -9 από την κορυφή και το ζητούμενο είναι να επέλθει δραστική βελτίωση σε όλους τους τομείς, πριν να είναι πολύ αργά.

Ως εκ τούτου, τα επόμενα παιχνίδια είναι πολύ κρίσιμα και δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες αγωνιστικές απώλειες. Στον ΑΠΟΕΛ ελπίζουν οι νέοι ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν να προσαρμοστούν άμεσα και να προσφέρουν ουσιαστικές βοήθειες. Το βιογραφικό και οι εμπειρίες τους είναι εκεί, αλλά ο καλύτερος κριτής για όλους είναι το γήπεδο.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

Δειτε Επισης

Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ
Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»
Η άποψη του Χαραλαμπίδη για τη μάχη του τίτλου-«Εκτιμώ ότι είναι 50-50»
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών
H ανακοίνωση της Ανόρθωσης για τη Γενική Συνέλευση-Ορίστηκε Διοικούσα Επιτροπή μέχρι τις 10 Μαΐου
ΒΙΝΤΕΟ: Εννέα γκολ στο στάδιο Άλφαμεγα και τρίποντο για την ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Μια ντουζίνα γκολ στο Καρμιώτισσα-Οθέλλος