Βολές Νεοφυτίδη προς Κούμα: Δεν ξέρουμε τι γίνεται στα οικονομικά της ΚΟΠ

Αιχμές προς τον πρόεδρο της ΚΟΠ Γιώργο Κούμα για πολλά θέματα του ποδοσφαίρου μας, έκανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΠ, Σπύρος Νεοφυτίδης.
 
Με δηλώσεις του στον Super Sport FM 104.0, τόνισε πως η συμπεριφορά του προέδρου της ΚΟΠ ενοχλεί τον ΠΑΣΠ, ενώ συμπλήρωσε πως δεν ξέρουν τι συμβαίνει στα οικονομικά της ΚΟΠ.
 
Αναλυτικά:
 
«Η έλλειψη επικοινωνίας, δημιούργησε όλα αυτά τα προβλήματα. Ο πρόεδρος της ΚΟΠ συνεχίζει να μας αγνοεί και δεν υπάρχει περίπτωση να το ανεχτούμε. Πήγαμε στην Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, καταθέσαμε τις απόψεις μας και ήρθαν στην επιφάνεια διάφορα άλλα θέματα. Οι επιχορηγήσεις από την ΚΟΠ είναι 185 χιλιάδες και επιβεβαίωσε αυτά που λέγαμε εμείς και αμφισβήτησε το αίτημα των γυναικών, όπως αγωνίζονται με μεταχειρισμένο ρουχισμό. Δεν υπήρχαν μικρά νούμερα, ούτε κατάλληλα παντελονάκια. Για το 2019 μέχρι το 2022 θα πάρουν 6 εκατομμύρια από τη ΦΙΦΑ για το Hat Trick. Τα δύο εκατομμύρια από αυτά πρέπει να δοθούν για την αναβάθμιση των γηπεδικών εγκαταστάσεων και όχι για ανέγερση αθλητικού κέντρου. Δεν ξέρουμε τι γίνεται στα οικονομικά της ΚΟΠ. Υπάρχουν παρεμβάσεις από τον πρόεδρο της ΚΟΠ. Ο μόνος υγιής σύνδεσμος στη Κύπρο είναι ο ΠΑΣΠ, όσο αναπνέω εγώ.

Υπάρχουν τεράστια προβλήματα. Η Ομοσπονδία πληρώνει τα κανάλια για αναμετάδοση των αγώνων. Υπάρχουν πιο συμφέρουσες λύσεις για τα σωματεία. Ποιος έχει συμφέροντα για την αναμετάδοση των αγώνων; Κανένας δεν μιλάει. Στην Κύπρο κανένας δεν έχει στοιχεία. Μπορεί να παίρνουν και κάποιοι χρήματα από αυτά τα τηλεοπτικά. Τα κονδύλια είναι εκεί και οφείλουν να τα χρησιμοποιήσουν με τον καλύτερο τρόπο. Υπάρχουν δυσμενέστατες διακρίσεις εναντίον των γυναικών, αλλά το πρόβλημα είναι πως πρέπει η Πολιτεία να διερωτηθεί για το ρόλο του ΚΟΑ, ο οποίος είναι ανύπαρκτος. Οι γυναίκες ζήτησαν τα έξοδα που χάνουν από τις δουλειές τους και τις βενζίνες που πάνε προπόνηση.

Η Βουλή θα καλέσει την Ομοσπονδία και εγώ το θεωρώ αυτονόητο πως πρέπει να λυθεί το θέμα. Είναι ενήμερη και η FIFPro και παρακολουθούμε το θέμα. Στην ΚΟΠ, θα πρέπει να πάψουν να στρουθοκαμηλίζουν και να βρουν τις λύσεις. Καλώ τον κ. Κούμα να κάνουμε συνάντηση και να λύσουμε όλα τα προβλήματα, που έχει δημιουργήσει αυτός. Δεν πρέπει να καθορίζει ο ίδιος ποιος θα έρχεται στις συναντήσεις και ποιος όχι. Αυτά είναι τρελά πράγματα. Το πρόβλημα είναι η συμπεριφορά του Κούμα».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 
 
 
 

 

Δειτε Επισης

Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Κέρδισε την ΑΕΛ με κορυφαίο τον Blackmon ο ΑΠΟΕΛ
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ