Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Οι ατάκες του Κίρζη για Σεϊχηδες, μεταγραφικά και Ζελάγια

  14/01/2020 12:57
Οι ατάκες του Κίρζη για Σεϊχηδες, μεταγραφικά και Ζελάγια

Οι ατάκες του Κίρζη για Σεϊχηδες, μεταγραφικά και Ζελάγια

  14/01/2020 12:57
Για το μεταγραφικό κομμάτι και για την αποχώρηση του Εμίλιο Ζελάγια από το ρόστερ του Απόλλωννα, αναφέρθηκε ο πρόεδρος του Απόλλωνα Νίκος Κίρζης.
 
Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του νέου χορηγού της ομάδας Remedica, ανέφερε πως ο Ζελάγια φεύγει σαν κύριος από την ομάδα και πως οι επόμενες μέρες στο μεταγραφικό κομμάτι, θα φέρουν εξελίξεις.
 
Αναλυτικά τι δήλωσε:
 
Για μεταγραφές: «Ο προπονητής ήταν ξεκάθαρος, έχουν εντοπιστεί κάποιοι στόχοι. Ήδη οι 2 απ’ αυτούς έχουν ενταχθεί στην ομάδα. Οι επόμενες μέρες θα είναι κρίσιμες. Ήρθε το θέμα με τον Εμίλιο. Θα κάνουμε όσες κινήσεις χρειάζεται για να ενισχύσουμε την ομάδα».
 
Για Ζελάγια: «Ήταν δύσκολο σήμερα το πρωινό, ήρθε να τον αποχαιρετήσω. Πετάει απόψε για Ντουμπάι. Είναι δύσκολο γιατί είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και ακέραιος χαρακτήρας. Ήρθε η πρόταση, το ήθελε ο ίδιος και δεν μπορούσαμε να του στερήσουμε το μέλλον. Αυτό που του είπα είναι ότι δεν θα μπορούσε να γραφτεί καλύτερο σενάριο. Να κερδίσει η ομάδα, να βάλει τέρμα και να φύγει σαν κύριος.Μαθαίνουμε από τα λάθη μας. Αν ερχόταν η πρόταση τον Φεβρουάριο όπως πέρσι με τον Μάγκλιτσα, δεν θα τον παραχωρούσαμε και το ξέρει ο ίδιος. Δεν μίλησα με κανένα Σεϊχη, αλλά μόνο με μεταφραστή. Μακάρι να πάρουν και άλλους παίκτες μας στο μέλλον».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας