Έκανε δικό του τον Μπέντσοπ ο Απόλλωνας-Η διάρκεια του συμβολαίου

Ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα με κάθε επισημότητα είναι ο Τσάρλισον Μπέντσοπ, όπως ανακοίνωσαν οι κυανόλευκοι της Λεμεσού.

Ο 30χρονος επιθετικός είναι η δεύτερη χειμερινή προσθήκη για τον Απόλλωνα μετά και τον Ρουμάνο, Φλορεντίν Ματέι. Καταλυτικό ρόλο για την μεταγραφή του 30χρονου επιθετικού από το Κουρασάο, έπαιξε ο Γιάννης Γιαννιώτας, αφού οι δυο τους υπήρξαν συμπαίχτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αποκαλυπτικός ο Σόσιν: Mου έριξαν πέτρες όταν έφυγα από τον Απόλλωνα

O Τσάρλισον Μπέντσοπ, υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας μέχρι τον Μάιο του 2021 και επέλεξε να αγωνίζεται με τον αριθμό 35.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με την FC Groningen για την απόκτηση του Ολλανδoύ ποδοσφαιριστή #CharlinsonBenschop (21/8/1989) ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας μέχρι τον Μάιο του 2021.

Ο ποδοσφαιριστής επέλεξε να αγωνίζεται με τον αριθμό 35.

Ο Απόλλωνας Λεμεσού εύχεται στον ποδοσφαιριστή κάθε επιτυχία αγωνιζόμενος με την κυανόλευκη φανέλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές της αγωνιστικής
Ξεσηκωμός στην Πάφο για τον αγώνα με τον Άρη-«Ξεπέρασε τις πέντε χιλιάδες η προπώληση»
Νέα πυρά Παπασταύρου κατά Κούμα με σειρά ερωτημάτων-Προσπάθεια επηρεασμού της διαιτησίας, βλέπουν στην ΑΕΚ
Ανόρθωση και Πάφος διεκδικούν το κύπελλο Νέων Κ-19
Ντερμπάρα τίτλου ανάμεσα σε Πάφο και Άρη με €20 ΔΩΡΕΑΝ Στοίχημα στη Fonbet
Θύελλα διαμαρτυριών για τον Ρουμάνο διαιτητή-Τον έθεσαν σε διαθεσιμότητα για «ακατανόητες διαιτητικές αποφάσεις»
ΑΠΟΕΛ Κ16-Το ρόστερ των πρωταθλητών
Απάντηση ΑΕΚ σε Παπασταύρου: «Η σύγκριση μεταξύ δύο ανόμοιων φάσεων είναι επιεικώς αδικαιολόγητη»
Δριμεία επίθεση Παπασταύρου σε Κούμα για τη διαιτησία-«Απέτυχες, είσαι ότι χειρότερο για το θεσμό που υπηρετείς»
Βήμα πρόκρισης στον τελικό για την Πάφο-Κέρδισε με τέσσερα τον Απόλλωνα