Η απάντηση του Κούμα σε Στιβ που θέλει ν' αναλάβει σαν... τρελός την Εθνική

Ξεκάθαρη απάντηση για την πιθανότητα ν' αναλάβει την Εθνική Κύπρου έδωσε ο Στιβ Κωνσταντινίδης, μιλώντας στο πλαίσιο της εκπομπής «Άκου τι Λέει» στον Super Sport fm 104.0.
 
Ο Κύπριος προπονητής ανέφερε ότι είχε συνομιλία με τον πρόεδρο της ΚΟΠ, Γιώργο Κούμα, πριν από το ματς της Εθνικής με τη Σκωτία, ωστόσο η απάντηση που έλαβε ήταν «θα δούμε».
 
«Εγώ θέλω να δουλέψω στην Κύπρο. Θα ήταν τιμή μου να αναλάβω την Εθνική. Δεν ξέρω πως το σκέφτονται αυτοί που αποφασίζουν. Μέχρι και πριν το παιχνίδι με την Σκωτία μίλησα με τον πρόεδρο και του είπα ότι αν προκύψει αλλαγή ενδιαφέρομαι, μου είπε θα δούμε. Νιώθω ότι μπορώ να κάνω τη διαφορά. Γιατί να πάει η Ισλανδία στο Euro και όχι εμείς», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε γι' αυτό που θέλει να αλλάξει στην Εθνική:

«Όταν πήγα στην Ινδία είδα την ομάδα στην ίδια θέση στην Ασία με αυτήν που βρίσκεται η Κύπρος στην Ευρώπη. Μου είπαν τι θέλεις για να μας πάρεις στο Παγκόσμιο; Τους είπα δεν μπορείτε να πάτε, ξεχάστε το. Μου είπε ο πρόεδρος τι θέλεις; Του είπα θέλω αυτό και αυτό αλλά αφήστε μα δουλέψω χωρίς παρεμβάσεις. Τέσσερα χρόνια ήμουν εκεί, ανανέωσαν δύο φορές το συμβόλαιο μου και δεν μου είπαν το παραμικρό, καμιά παρέμβαση. Δώστε μου τέσσερα χρόνια και θα πάμε στο Euro 2024, αυτό θα έλεγα για την Κύπρο. Προς το τέλος άρχισε να βάζει μικρούς ο Μπεν Σιμόν. Αυτό έπρεπε να το κάνει από την πρώτη μέρα. Πρέπει να μπει στόχος στο 2024 να είμαστε τουλάχιστον στα πλέι οφ. Δεν το δέχομαι ότι δεν μπορούμε. Αν δεν προκριθεί η Κύπρος δεν είναι αποτυχία αλλά όχι να είμαστε τελευταίοι».
 
Καταληκτικά, αναφέρθηκε και στο ταλέντο που υπάρχει στην ομάδα λέγοντας ότι: «Έχουμε αρκετά παιδιά στο εξωτερικό. Αν υποχρεώσουμε τις ομάδες να βάλουν Κύπριους θα πάμε πολύ καλύτερα. Αν πάμε στο Euro η 23άδα που θα πάει θα συνεχίσει να παίζει στο εξωτερικό. Όταν πήγα στην Ινδία ο μέσος όρος ηλικίας ήταν 30 και όταν έφυγα ήταν ο μέσος όρος 23 χρόνια».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Καταργεί το πρόγραμμα «Άτλας» η Ανόρθωση-Έκκληση προς κατόχους καρτών διαρκείας για προπληρωμή
Το βίντεο της Θύρας 9 για την επιστροφή της στο ΓΣΠ-«Το Σάββατο βουλιάζει η Λευκωσία»
Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ
Η θέση της Καρμιώτισσας για το 6-6-«Έχουμε το μέτωπο μας καθαρό, έχουμε παντελονάτο πρόεδρο»
Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»
Η άποψη του Χαραλαμπίδη για τη μάχη του τίτλου-«Εκτιμώ ότι είναι 50-50»
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών