Να... καθαρίσει τον Ολυμπιακό με τη σκέψη στην ενίσχυση

Με τέσσερις αγώνες δίνεται συνέχεια στη δεύτερη φάση του Κυπέλλου Coca - Cola Α' - Β' Κατηγορίας και την Ανόρθωση να ταξιδεύει στο Μακάρειο Στάδιο, για να αντιμετωπίσει στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα τον Ολυμπιακό Λευκωσίας. 

Μετά τη σπουδαία πορεία στο πρωτάθλημα αλλά και την τελευταία της νίκη απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, η ομάδα της Αμμοχώστου θέλει να δώσει συνέχεια και στο Κύπελλο, και να... καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση από τον πρώτο αγώνα. 

Την ίδια ώρα, οι σκέψεις της Κυρίας, βρίσκονται παράλληλα και στο μεταγραφικό κομμάτι, με το ενδιαφέρον για τον Ντένις Πόποβιτς ακόμη να είναι ζεστό. O Σλοβένος ποδοσφαιριστής, μπορεί ακόμη να κάνει προπονήσεις με τη φανέλα της Ζυρίχης, αλλά ο Τιμούρ Κετσπάγια, φαίνεται να επιμένει για την απόκτησή του. 

Όπως τόνισε ο Γεωργιανός κόουτς φιλοξενούμενος στην εκπομπή του ΡΙΚ, «Γκολ και Θέαμα», «τον είχα στην Ρωσία τον Πόποβιτς και θα μας βοηθήσει επιθετικά αν έρθει». Κάτι που σημαίνει, πως ο ποδοσφαιριστής έχει ήδη κερδίσει τον Τιμούρ, και γι' αυτόν τον λόγο ο κόουτς της Ανόρθωσης, κάνει υπομονή για την περίπτωσή του, αφού θα πρόκειται για μια σημαντική μονάδα στην Ανόρθωση ο Πόποβιτς. 

Πέραν του 30χρονου ποδοσφαιριστή, δεν... καίγονται στην ομάδα της Αμμοχώστου και για δεύτερη μεταγραφική προσθήκη, ενώ ίσως οι ιθύνοντες κοιτάξουν και για ποδοσφαιριστή κάτω των 22. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να υπάρξει και ενδεχόμενη πρόταση για ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης από άλλη ομάδα, και έτσι σε αυτό το ενδεχόμενο θα πρέπει να προχωρήσει και σε ανάλογη αντικατάσταση. 

Όλα τα μεταγραφικά σενάρια ωστόσο μπαίνουν σε μια άκρη στην παρούσα φάση, αφού προέχει ο αγώνας Κυπέλλου με την ομάδα του Τακτακαλλά, ενώ σε τέσσερις ημέρες ακολουθεί το ντέρμπι με την Ομόνοια στο ΓΣΠ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: 

Δειτε Επισης

Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία
Καταργεί το πρόγραμμα «Άτλας» η Ανόρθωση-Έκκληση προς κατόχους καρτών διαρκείας για προπληρωμή
Το βίντεο της Θύρας 9 για την επιστροφή της στο ΓΣΠ-«Το Σάββατο βουλιάζει η Λευκωσία»
Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ
Η θέση της Καρμιώτισσας για το 6-6-«Έχουμε το μέτωπο μας καθαρό, έχουμε παντελονάτο πρόεδρο»
Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»
Η άποψη του Χαραλαμπίδη για τη μάχη του τίτλου-«Εκτιμώ ότι είναι 50-50»
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19