Σάββατο, 30 Μαΐου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

H απάντηση της ΚΟΠ για τις εξοντωτικές ποινές και τους κόκκινους φακέλους

  15/01/2020 10:20
H απάντηση της ΚΟΠ για τις εξοντωτικές ποινές και τους κόκκινους φακέλους

H απάντηση της ΚΟΠ για τις εξοντωτικές ποινές και τους κόκκινους φακέλους

  15/01/2020 10:20
Στο πολύκροτο θέμα, των τελευταίων ημερών, με τους κόκκινους φακέλους αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΚΟΠ, Κωνσταντίνος Σιαμπουλλής, μιλώντας στον Super Sport 104.0, ενώ την ίδια ώρα τόνισε ότι θα αποκόπτονται οι χορηγίες στις ομάδες της Β' κατηγορίας και πως οι φάκελοι μελετούνται και θα υποβληθούν ποινές με πρόστιμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΚΟΠ: Βλέπουμε και εμείς τα διαιτητικά λάθη και ξέρουμε ότι γίνονται

«Αυτοί, αφορούν αγώνες β’ κατηγορίας και κυπέλλου. Υπάρχουν κανονισμοί και είναι ξεκάθαροι. Το ότι δεν έχουν ανακοινωθεί περισσότερο, είναι επειδή μελετούνται οι φάκελοι. Αν θυμάσαι, πέρσι, είχαμε διακόψει το πρωτάθλημα β’ κατηγορίας και προχωρήσαμε σε κάποιες αλλαγές. Όταν έρθει φάκελος από την ΟΥΕΦΑ, άμεσα επιβάλλονται ποινές. Στην β’ κατηγορία, είτε φέρουν ευθύνη είτε όχι, στον πρώτο φάκελο, αποκόπτονται όλες οι χορηγίες. Από την πρώτη στιγμή που ήρθε φάκελος, οι ποινές είναι κωδικοποιημένες. Όλες οι παραπομπές των φακέλων, προχωρούν στον αθλητικό δικαστή. Αυτό σημαίνει πως θα δημοσιευτούν και οι ομάδες. Για τους αγώνες που ήρθαν εκθέσεις μέχρι στιγμής, μιλάμε για την Β’ κατηγορία και παιχνίδι κυπέλλου», ανέφερε αρχικά ο Κωνσταντίνος Σιαμπουλλής για τους φακέλους.

«Από τη στιγμή που ήρθε έκθεση από την ΟΥΕΦΑ δεν χρειάζεται. Για τους αγώνες κυπέλλου, πρέπει να επιρρίπτεται ευθύνη σε κάποιο σωματείο ή και στους δύο. Αυτό εμπίπτει στους κανονισμούς. Επιβάλλεται πρόστιμο στις ομάδες, 50.000 ευρώ. Γενικά, αιωρούνται πράγματα, όμως πρέπει να καταλάβει και ο κόσμος ότι τα πράγματα δεν είναι απλά. Χρειάζεται μελέτη και εξ όσων γνωρίζω δεν ήρθαν άλλοι φάκελοι. Είναι δεδομένο ότι οι φάκελοι θα πάνε στην Αστυνομία. Όλα τα στοιχεία των φακέλων, αποστέλλονται στην Αστυνομία», κατέληξε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΚΟΠ.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας