Το συμβόλαιο του Χούμποτσαν, τα οικονομικά προβλήματα και η άποψη για Μπεργκ

Ευχαριστημένος από τη ζωή στην Κύπρο και την παρουσία του στην Ομόνοια, παρουσιάστηκε ο Τόμας Χούμποτσαν, σε συνέντευξη σε Μέσο της Σλοβακίας.

Ο αμυντικός των πρασίνων μίλησε στην ιστοσελίδα sport.aktuality.sk και τόνισε ότι καταλαβαίνει απόλυτα τον Χένινγκ Μπεργκ που δεν τον χρησιμοποιεί πάντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η ένεση ηθικού της Ομόνοιας και η ανησυχία για Φαμπιάνο

επεσήμανε πως αντιλαμβάνεται πλήρως τον λόγο που ο Χένινγκ Μπεργκ δεν προχωρούσε σε αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα του «τριφυλλιού», αν και εξέφρασε το παράπονο πως θα ήθελε να παίζει περισσότερο ως βασικός.

Όλα όσα ανέφερε για την εμπειρία του στην Κύπρο:

«Είχα την ευκαιρία να αγωνιστώ απέναντι στο ΑΠΟΕΛ. Στην συνέχεια έμεινα στον πάγκο αλλά στα επόμενα δύο ματς έπαιξα. Είδα τους πρώτους μήνες εδώ στην Κύπρο. Τα παιδιά που αγωνίζονται τα πάνε πολύ καλά επομένως είναι δύσκολο να πάρω θέση στην 11αδα»

Για το παιχνίδι με την Πάφο FC: «Θέλαμε τη νίκη για να μείνουμε κοντά στην Ανόρθωση που είναι στην πρώτη θέση. Φτιάξαμε αρκετές ευκαιρίες αλλά δεν ήμασταν αποτελεσματικοί στην τελική πάσα. Πρέπει να προετοιμαστούμε καλύτερα για τη συνέχεια».

«Ήρθα για να παίξω. Αμέσως όμως κατάλαβα ότι αυτό δεν είναι εύκολο. Η ομάδα έδειξε πολύ καλά στοιχεία στο γήπεδο και καταλαβαίνω ότι ο προπονητής δεν θέλει να κάνει αλλαγές. Πρέπει να είμαι στο 100% έτοιμος. Φυσικά και θέλω να ξεκινώ στην 11άδα"

Μετάνιωσες που πήγες στην Κύπρο; «Παραδέχομαι ότι στην αρχή ήμουν σκεπτικός. Έμεινα έκπληκτος ωστόσο από το επίπεδο του πρωταθλήματος και την ποιότητα της Ομόνοιας. Δεν είμαι άνθρωπος που τα παρατάει. Θα συνεχίσω να απολαμβάνω το ποδόσφαιρο».

«Έχω συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν και στη συνέχεια θα δούμε. Η Ομόνοια είχε οικονομικά προβλήματα τα προηγούμενα χρόνια αλλά πλέον είναι μια νέα ομάδα. Κάναμε μια εξαιρετική αρχή. Δεν μιλάμε για τίτλο αλλά θα είμαστε στα ψηλά».

Δειτε Επισης

Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία
Κυπελλούχος για τέταρτη φορά στην ιστορία του ο ΑΠΟΕΛ Κ19
Καταργεί το πρόγραμμα «Άτλας» η Ανόρθωση-Έκκληση προς κατόχους καρτών διαρκείας για προπληρωμή
Το βίντεο της Θύρας 9 για την επιστροφή της στο ΓΣΠ-«Το Σάββατο βουλιάζει η Λευκωσία»
Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ
Η θέση της Καρμιώτισσας για το 6-6-«Έχουμε το μέτωπο μας καθαρό, έχουμε παντελονάτο πρόεδρο»
Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»
Η άποψη του Χαραλαμπίδη για τη μάχη του τίτλου-«Εκτιμώ ότι είναι 50-50»