Καυστικός ο Σατσιάς για τους παίκτες και την αλλαγή προπονητών στον ΑΠΟΕΛ

Την άποψή του για την αρνητική εικόνα του ΑΠΟΕΛ εξέφρασε ο Μαρίνος Σατσιάς μιλώντας στο ραδιόφωνο του Active, τονίζοντας πως οι ποδοσφαιριστές των γαλαζοκιτρίνων πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους, ενώ την ίδια ώρα ο παλαίμαχος των πρωταθλητών στάθηκε στις πολλές αλλαγές προπονητών κάτι που θεωρεί εμπόδιο προς τους ποδοσφαιριστές να βρουν ένα σταθερό ρυθμό και να αποδώσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Πήρε την πρόκριση με ασίστ του Χάνι η Ιορδανία

«Η ομάδα περνάει μία μεταβατική περίοδο, τα πράγματα δεν είναι τόσο καλά. Πρέπει η ομάδα να ανασυνταχθεί και πιστεύω θα βρει τα πόδια της. Ο ΑΠΟΕΛ είναι γεννημένος γι’ αυτές τις δύσκολες καταστάσεις, αλλά η εικόνα που βγάζει προς τα έξω δεν είναι η καλύτερη. Δεν τα μηδενίζουμε όλα. Είχε τις ευκαιρίες του. Η Άχνα φέτος είναι σκληροτράχηλη ειδικά στην έδρα της. Θα μπορούσε να βάλει ένα γκολ, αλλά από εκεί και πέρα αν δεν σκοράρεις έρχεται το άγχος. Ο προπονητής δεν κατάφερε να περάσει αυτό που θέλει και χρειάζεται πίστωση χρόνου. Αυτό που δεν μου άρεσε καθόλου ήταν η πίεση στον αντίπαλο, ήταν πολύ παθητική», ανέφερε αρχικά ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ.

Για τις δηλώσεις του Πραξιτέλη Βούρου μετά το παιχνίδι με τον Εθνικό ο Μαρίνος Σατσιάς είπε «δεν ξέρω τι εννοεί. Όλοι πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας, είναι γενικό. Αν εννοεί τους παίκτες, σίγουρα έχουν μερίδιο. Η εικόνα που έχουν βγάλει δεν ήταν αντιπροσωπευτική. Είδα πολλά ατομικά λάθη. Δεν ξέρω. Θα γίνει μία επίπληξη πιστεύω. Δεν ξέρω τι γίνεται, όταν είσαι μακριά δεν μπορείς να λες πολλά. Αυτό που πρέπει να γίνει, είναι ο κόσμος να στηρίξει την ομάδα. Τώρα που τον χρειάζεται η ομάδα, στα δύσκολα γιατί στα εύκολα είμαστε όλοι εκεί».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Τα πονταρίσματα που παίχτηκαν στους πέντε ύποπτους αγώνες

Για τον κόσμο και τη κάρτα φιλάθλου ο Κύπριος κόουτς ανέφερε «δεν γνωρίζω γιατί δεν έρχεται ο κόσμος. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ θα είναι εκεί μία ζωή. Πρέπει να σταματήσουν την αυστηρή κριτική. Η κριτική μέσα στα πλαίσια είναι καλοδεχούμενη. Όταν περιμένεις μια κακιά στιγμή για να μηδενίζεις αυτά που έγιναν, τότε αυτό με χαλάει πάρα πολύ. Ως άνθρωπος που ήμουν μία ζωή στον ΑΠΟΕΛ αυτά όλα με χαλούσαν. Ξεχνάμε πολύ εύκολα πως και τι θυσίες χρειάζεται για να είσαι πρωταθλητής. Πέρασε πολλές καταστάσεις ο ΑΠΟΕΛ και πιστεύω πάλι θα είναι δυνατό».

«Έχω περάσει απ’ όλες τις καταστάσεις. Τώρα ο ΑΠΟΕΛ έχει μπει σε άλλο επίπεδο. Έκανε προπονητικό κέντρο. Οι ποδοσφαιριστές που έρχονται είναι οι πιο ακριβοί στη χώρα. Έπρεπε από μόνοι τους να ξεχωρίζουν στο πρωτάθλημα και να πάρουν μαζί τους, τους υπόλοιπους. Αυτό δεν το έχουμε δει. Οι αλλαγές στους προπονητές δεν είναι πάντα ότι καλύτερο και πιστεύω ότι και οι ποδοσφαιριστές χρειάζονται πίστωση. Άλλος προπονητής ξανά δεν είναι εύκολο. Χρειάζεται χρόνος και χρόνος δεν υπάρχει. Δεν ξέρω τι πρέπει να γίνει. Ανακατατάξεις; Δεν ξέρω. Όταν ξεκινάς την προετοιμασία με έναν προπονητή είναι άλλοι ρυθμοί, μετά πας σε άλλο προπονητή, ίσως να θέλει να περάσει κάτι άλλο και όλα αλλάζουν. Οι προπονήσεις, ο μεταβολισμός, των ποδοσφαιριστών δεν ξέρω. Χθες ήταν νωθροί, δεν ξέρω, ούτε και μπορώ να γνωρίζω όταν είμαι μακριά. Έπρεπε τα παιχνίδια να γίνονται στην αρχή, αφού θες η ομάδα να φορμάρει. Αν τα αναβάλεις αφού θα σου έρθουν κάπου αλλού μαζεμένα. Αυτός ο μήνας είναι πολύ επικίνδυνος». Πρέπει οι ποδοσφαιριστές να καταλάβουν που βρίσκονται σε ποιο σωματείο και να καταλάβουν και τις απαιτήσεις του κόσμου. Πρέπει και αυτοί να αναλάβουν τις ευθύνες τους», κατέληξε ο Μαρίνος Σατσιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Δειτε Επισης

Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών
H ανακοίνωση της Ανόρθωσης για τη Γενική Συνέλευση-Ορίστηκε Διοικούσα Επιτροπή μέχρι τις 10 Μαΐου
ΒΙΝΤΕΟ: Εννέα γκολ στο στάδιο Άλφαμεγα και τρίποντο για την ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Μια ντουζίνα γκολ στο Καρμιώτισσα-Οθέλλος
Το ΔΣ της Apollon Ladies ζητά παραίτηση του εκπροσώπου του σωματείου στην ΚΟΠ
Η θέση της Πάφου για το αίτημα στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού-«Κάθε ομάδα θα το έκανε»
Σπιλέφσκι: Στην Κύπρο μόλις ανοίξω το στόμα μου, μπαμ κόκκινη