Η καλύτερη σεζόν του Ντένιτς και η... αποτυχία στη Σκανδιναβία

Το κενό στην μεσαία γραμμή του Απόλλωνα κλείνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο 23χρονος Σέρβος μέσος Τζιόρτζε Ντένιτς είναι ο εκλεκτός του Σωφρόνη Αυγουστή για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής, για τη συνέχεια της σεζόν.

Ο Σέρβος μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως κεντρικός μέσος, όσο και ως επιτελικός. Αυτές είναι οι κύριες θέσεις του, μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αν και κατά καιρούς έχει παίξει και αλλού, αν υπήρχε ανάγκη.

 Έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής, μόνο σε Ραντ Βελιγραδίου και Ρόζενμποργκ, μέχρι στιγμής στην καριέρα του. Μάλιστα, η ομάδα της Νορβηγίας τον απέκτησε έναντι μισού εκατομμυρίου ευρώ τον Αύγουστο του 2018, από τον σύλλογο της πατρίδας του.

Ο Ντένιτς έχει 30 συμμετοχές στο σύνολο, με την Ρόζενμποργκ σε όλες τις διοργανώσεις, κατακτώντας το νταμπλ στη χώρα το 2018. Κατά τη φετινή σεζόν, έχει παίξει σε εννέα παιχνίδια πρωταθλήματος, έχοντας δώσει μια ασίστ και δεχόμενος μια κίτρινη κάρτα. Δεν είχε κερδίσει ποτέ θέση βασικού στη νορβηγική ομάδα και αυτό το γεγονός καταδεικνύουν ξεκάθαρα οι αριθμοί του.

Η καλύτερη σεζόν της καριέρας του ήταν αυτή του 2017/18, όταν και αγωνιζόταν στην Ραντ. Τα πέντε γκολ και οι επτά ασίστ σε 33 συμμετοχές του έδωσαν την μεταγραφή στην Σκανδιναβία. Ο Ντένιτς άλλα περίμενε και άλλα συνάντησε στο Τροντχάϊμ και η αποχώρηση του μοιάζει σαν… μονόδρομος.

Διατηρεί συμβόλαιο με την νορβηγική ομάδα μέχρι τον Δεκέμβριο του 2021 και οι πληροφορίες συγκλίνουν πως θα έρθει ως δανεικός στην ομάδα της Λεμεσού για το υπόλοιπο της σεζόν, με δικαίωμα αγοράς το ερχόμενο καλοκαίρι.

Παρά το γεγονός πως είναι νεαρός σε ηλικία, ο Σέρβος χαφ έχει πολλές παραστάσεις στην μέχρι τώρα καριέρα του. Είναι και διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές της χώρας του, κάτι που δείχνει την μεγάλη ποιότητα και τις ποδοσφαιρικές ικανότητες του.

Έρχεται στη Λεμεσό, ούτως ώστε να δώσει λύσεις σε μια νευραλγική θέση για την ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή. Ο ίδιος θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του και ο Απόλλωνας μοιάζει ως ένας ιδανικός προορισμός, από όλες τις απόψεις.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Εξάρα η ΑΪΚ Στοκχόλμης κόντρα στη Νορκόπινγκ, δύο γκολ ο Πίττας
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τα παιχνίδια του δεύτερο γκρουπ
H συμφωνία του Ουάρντα με τη Δόξα, τα ψυχολογικά προβλήματα και οι 150 χιλιάδες
Εννέα χρόνια αήττητος ο ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ κόντρα στην ΑΕΚ
Η υπόσχεση του Μπεν Σιμόν, οι δύο νίκες επί του ΑΠΟΕΛ και οι πιθανές επιστροφές
Κλήση για προπονήσεις της Εθνικής Γυναικών ενόψει Γεωργίας
Το συγκινητικό μήνυμα των οπαδών της Πάφου για τον Νάσο-«Αυτό το κύπελλο το θέλουμε και για σένα»
Η Ανόρθωση έβγαλε σε δημοπρασία συλλεκτική μπάλα με υπογραφές από τους κορυφαίους παίκτες της
Αδιόρθωτος Ουάρντα, πληρώνει ακόμη τις... αταξίες του-Παρελθόν και από τον Πανσερραϊκό
«Δέκα χρόνια από τη μέρα που έφυγε από κοντά μας ο Γιώργος Γκουγκούρης, στο δρόμο για το γήπεδο»