Το μήνυμα των οργανωμένων και τα δεδομένα με την ενίσχυση στον ΑΠΟΕΛ

Στον ΑΠΟΕΛ επιχειρείται μια ολική ανασύνταξη σε όλους τους τομείς, μετά τις τελευταίες βαθμολογικές απώλειες. Η προσωρινή διακοπή του πρωταθλήματος έδωσε την ευκαιρία στον Κόρε Ίνγκεμπριγκτσεν και στους ποδοσφαιριστές του να ανασυνταχθούν και να δουλέψουν πιο εντατικά, ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Η επίσκεψη των οργανωμένων οπαδών στο προπονητικό κέντρο της ομάδας την περασμένη Παρασκευή (17/01) έθεσε ποδοσφαιριστές και διοίκηση προ των ευθυνών τους. Παρά την απουσία τους από τους αγωνιστικούς χώρους εδώ και κάμποσο χρονικό διάστημα, το οργανωμένο σύνολο των οπαδών των γαλαζοκιτρίνων δεν μένει αδιάφορο στα όσα συμβαίνουν στην ομάδα τους.

Πλέον, είναι δεδομένο πως οποιοδήποτε νέο στραβοπάτημα για τους μόνιμους πρωταθλητές Κύπρου, απαγορεύεται, εάν θέλουν να πλησιάσουν στη κορυφή το ερχόμενο διάστημα. Με τις μεταγραφές που έγιναν και θα γίνουν τις επόμενες μέρες, εκφράζεται η συγκρατημένη αισιοδοξία πως η κατάσταση θα βελτιωθεί και ο ΑΠΟΕΛ θα επανέλθει άμεσα στον δρόμο των επιτυχιών.

Ο Νορβηγός τεχνικός ελπίζει πως οι Μίλαν Γέφτοβιτς και Μάικ Γένσεν θα αλλάξουν άμεσα την προβληματική αγωνιστική εικόνα, με την απόδοσή τους. Άλλωστε, οι επιλογές των δύο νεοφερμένων ήταν ξεκάθαρα δική του υπόθεση και περιμένει να τον βγάλουν ασπροπρόσωπο, μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Είναι θέμα ημερών να ξεκαθαρίσουν και τα υπόλοιπα μεταγραφικά ζητήματα των πρωταθλητών, αφού ο χρόνος πιέζει και οι ανάγκες είναι εκεί. Υπάρχει συμφωνία με τον Μπγιόρν Σιγκούνταρσον, όμως η κωλυσιεργία που παρατηρείται στο ξεκαθάρισμα του θέματος με την Ροστόφ, οδηγεί τους γαλαζοκίτρινους, στο να εξετάζουν και άλλες λύσεις για την επιθετική τους γραμμή. Ο Ισλανδός διεθνής επιθετικός παραμένει ο πρώτος στόχος για την επιθετική γραμμή, αφού ο Ίνγκεμπριγκτσεν είναι απόλυτα σίγουρος για την αξία του.

Ειλημμένη είναι και η απόφαση για απόκτηση αριστερού μπακ, για την αντικατάσταση του Ζοαοζίνιο. Η οριστική απόφαση των άμεσα υπεύθυνων για την πλήρωση του συγκεκριμένου κενού δεν θα αργήσει, Αυτή θα είναι και η τελευταία προσθήκη των πρωταθλητών στην εμβόλιμη μεταγραφική περίοδο.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

Δειτε Επισης

Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών
H ανακοίνωση της Ανόρθωσης για τη Γενική Συνέλευση-Ορίστηκε Διοικούσα Επιτροπή μέχρι τις 10 Μαΐου
ΒΙΝΤΕΟ: Εννέα γκολ στο στάδιο Άλφαμεγα και τρίποντο για την ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Μια ντουζίνα γκολ στο Καρμιώτισσα-Οθέλλος
Το ΔΣ της Apollon Ladies ζητά παραίτηση του εκπροσώπου του σωματείου στην ΚΟΠ
Η θέση της Πάφου για το αίτημα στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού-«Κάθε ομάδα θα το έκανε»
Σπιλέφσκι: Στην Κύπρο μόλις ανοίξω το στόμα μου, μπαμ κόκκινη