Ανατροπή με Γκαζαριάν και Τόρες στην ΑΕΛ

Ολική ανατροπή δεδομένων υπάρχει στην ΑΕΛ, σχετικά με τις περιπτώσεις των Μάνουελ Τόρες και Γκεβόργκ Γκαζαριάν.
 
Εκεί που όλα έδειχναν πως οι δύο ποδοσφαιριστές θα αποχωρούσαν από την ομάδα της Λεμεσού, εντούτοις τις τελευταίες μέρες έχουν ανατραπεί τα δεδομένα και αμφότεροι, παραμένουν κανονικά στους γαλαζοκίτρινους.
 
Ήταν γνωστό πως ο Τόρες βρισκόταν αρχικά εκτός πλάνων του Ντούσαν Κέρκεζ, όμως ο Ισπανός μεσοεπιθετικός απολογήθηκε προς τον τεχνικό του για την συμπεριφορά του και του δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία, για να αποδείξει την αξία του.
 
Από την άλλη, ο Αρμένιος διεθνής μεσοεπιθετικός θα αποχωρούσε από την ομάδα για οικονομικούς λόγους αρχικά, αλλά τα δεδομένα ανατράπηκαν και έτσι παραμένει και αυτός στην ομάδα, για το υπόλοιπο της σεζόν.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

Δειτε Επισης

Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές για την 6η αγωνιστική της Β φάσης του πρωταθλήματος
Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου