Το πρώτο βήμα και οι ενισχύσεις του Σωφρόνη στον Απόλλωνα

Έτοιμος να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να αποκτήσει προβάδισμα για την πρόκριση είναι ο Απόλλωνας, στον σημερινό (22/01) αγώνα κόντρα στον ΑΠΟΕΛ.

Είναι ένα παιχνίδι, όπου η λεμεσιανή ομάδα θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού, αφήνοντας εκτός θεσμού έναν διεκδικητή του τροπαίου την ίδια στιγμή. Ως εκ τούτου, θα είναι διπλό το κέρδος για τον Σωφρόνη Αυγουστή και τους ποδοσφαιριστές του, εάν επιτευχθεί ο σκοπός τους.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή θα έχει κάποια νέα πρόσωπα στη διάθεσή του, ενόψει του σημερινού παιχνιδιού. Οι Μπένσοπ και Ντένιτς θα βρίσκονται στην αποστολή και ετοιμάζονται για το επίσημο ντεμπούτο τους με τη φανέλα του Απόλλωνα, ενώ ο Φλορεντίν Ματέι θα είναι πιο έτοιμος αγωνιστικά, για να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Οι Χάμπος Κυριάκου και Έκτορ Γιούστε ενδέχεται να είναι έτοιμοι για τον αγώνα πρωταθλήματος, που ακολουθεί κόντρα στον Εθνικό. Από την άλλη, ο Εμίλιο Ενσούε έχει πιθανότητες να βρίσκεται στην αποστολή και η απόφαση γι’ αυτό το ενδεχόμενο εξαρτάται αποκλειστικά από τον Σωφρόνη Αυγουστή.

Ο Κύπριος τεχνικός του Απόλλωνα περιμένει από τους ποδοσφαιριστές του να αντικρίσουν το παιχνίδι με τη δέουσα σοβαρότητα και συγκέντρωση, ούτως ώστε να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα. Παράλληλα, ζητεί από αυτούς να είναι πολύ συγκεντρωμένοι στο αμυντικό κομμάτι, καθώς αν δεχτεί γκολ η ομάδα της Λεμεσού στον αυριανό αγώνα, θα κάνει τα πράγματα πολύ πιο δύσκολα για τον επαναληπτικό του ΓΣΠ.

Σε κάθε περίπτωση, ο σημερινός πρώτος αγώνας στο Τσίρειο είναι ιδιαίτερα κρίσιμος και δύσκολος και οι ποδοσφαιριστές του Σωφρόνη Αυγουστή είναι πανέτοιμοι από κάθε άποψη και να δώσουν τα πάντα για το σημαντικό πρώτο βήμα, μπροστά και στον κόσμο τους.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πήρε το διπλό κόντρα στην ΑΕΖ και ακόμη ελπίζει η Δόξα
Πέτυχαν από τρία γκολ Εθνικός και Απόλλωνας και μοιράστηκαν από ένα βαθμό
«Δεν παρακάλεσε ποτέ κανέναν για χρήματα ο Κίρζης, θα καλύψει μόνος του τη ζημιά»
Οι ενδεκάδες Εθνικού και Απόλλωνα στο Δασάκι
Η ανακοίνωση της Πάφου για τον τελικό κυπέλλου
Άκυρο στο αίτημα της Πάφου για να διεξαχθεί σε άλλο γήπεδο ο τελικός Κυπέλλου
Επιστολή της Πάφου στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού κυπέλλου
Αφιερωμένες αγωνιστικές για την τελική φάση του EURO
Δύο παιχνίδια για την 11η αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Στην Περιστερώνα ο τελικός Κυπέλλου Apollon Ladies-Λευκοθέα Λατσιών