Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Ξεσπά ο Διγενής μετά την τιμωρία: Μας καταδίκασες σε διάλυση

  22/01/2020 22:34
Ξεσπά ο Διγενής μετά την τιμωρία: Μας καταδίκασες σε διάλυση

Ξεσπά ο Διγενής μετά την τιμωρία: Μας καταδίκασες σε διάλυση

  22/01/2020 22:34

«Το χρονικό μιας προαναγγελθείσας, παράνομης, παράτυπης και αντισυνταγματικής απόφασης από τον Αθλητικό δικαστή της ΚΟΠ πήρε τέλος σήμερα», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του ο Διγενής Μόρφου. 

Οι ιθύνοντες του προσφυγικού σωματείου αναφέρονται σε εξοντωτική ποινή για την ομάδα τους ενώ ζητούν τις κατηγορίες για τις οποίες τιμωρήθηκε ο Διγενής. 

Η ανακοίνωση:

«Το χρονικό μιας προαναγγελθείσας, παράνομης, παράτυπης και αντισυνταγματικής απόφασης από τον Αθλητικό δικαστή της ΚΟΠ πήρε τέλος σήμερα. Το Σωματείο μας τιμωρείται με μια εξοντωτική ποινή, χωρίς να του έχουν προσαχθεί οποιεσδήποτε κατηγορίες. Μας δίκασαν και μας καταδίκασαν για δύο εκθέσεις και όχι φακέλους της ΟΥΕΦΑ , στους οποίους ΞΕΚΑΘΑΡΑ καμία ευθύνη δεν αποδίδεται στο Σωματείο μας .

Είναι πλέον για μας θέμα αξιοπρέπειας και επιβίωσης...Αύριο πρωί θα καταθέσουμε έφεση στο εφετείο της ΚΟΠ και ακολούθως θα προσφύγουμε στα πολιτικά δικαστήρια μέχρι την πλήρη δικαίωση μας. Η απόφαση είναι παράνομη και ενάντια σε κάθε μορφή δικαίου. Που ξανακουστηκε να τιμωρεις κάποιον, ενώ δεν του καταλογίζεις οποιαδήποτε ευθύνη.
Κύριοι, είμαστε μαθημένοι στα δύσκολα...Δεν θα σας περάσει να θυματοποιησετε ένα σωματείο.. ετσι απλά για να δείξετε ότι δήθεν κοπτεσθαι για το καλό του Κυπριακού ποδοσφαίρου...

Η δίκη τώρα ξεκινά...οι οικονομικές συνέπειες της αποψινής απόφασης είναι καταστροφικές για το Σωματείο μας...θα πολεμήσουμε για το δικηο μας μέχρι τέλους.

ΥΣ. ΚΥΡΙΕ ΑΘΛΗΤΙΚΕ ΔΙΚΑΣΤΗ...ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΣ ΣΕ ΔΙΑΛΥΣΗ...

ΕΚ ΤΟΥ ΔΣ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας