Τα τρελά εκατομμύρια που παίχτηκαν σε στοιχήματα-Η απαίτηση των ομάδων

Στον απόηχο των κόκκινων φακέλων και των εξοντωτικών ποινών που επιβλήθηκαν από τον Αθλητικό Δικαστή, στις ομάδες που ενέπλεκε η UEFA, οι προέδροι των ομάδων της Β' κατηγορίας συνάντησαν το πρωί τον πρόεδρο της ΚΟΠ, Γιώργο Κούμα, ζητώντας τη στήριξη του. 
 
Μετά το τέλος της συνάντησης, ο Κρις Σωφρονίου, πρόεδρος του Διγενή Μόρφου, αποκάλυψε πως μόνο τους τελευταίους 2-3 μήνες, παίχτηκαν 200 εκατομμύρια σε στοιχήματα, ενώ την ίδια ώρα ζήτησε όπως οι ομάδες της Β' κατηγορίας, αφαιρεθούν από το στοίχημα.  
 
«Πρώτα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ΚΟΠ και τον γενικό διευθυντή που μας δέχθηκαν στην Ομοσπονδία. Ως προέδροι και εκπρόσωποι των Σωματείων, μας ανησυχεί πολύ η κατάσταση στη Β’ κατηγορία, θέλουμε οπωσδήποτε να βρεθούν λύσεις στα προβλήματα που επικρατούν. Ξέρουμε όλοι το κυπριακό ποδόσφαιρο έχει φθαρεί τα τελευταία χρόνια  και εμείς πρώτιστα θέλουμε να καθαρίσει αυτό το πράγμα και να προστατέψουμε τα σωματεία μας. Γίνονται πολλές προσπάθειες εδώ και χρόνια και δεν γίνεται να σπιλώνεται το όνομα του σωματείου μας αλλά και κάποιων ατόμων που προσπαθούν με κάθε τρόπο να βοηθήσουν το κυπριακό ποδόσφαιρο. Είμαστε μέλη της ομοσπονδίας και ο πρόεδρος έχει δείξει την κάθε καλή διάθεση να βοηθήσει στο να προστατευτούμε.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η βομβιστική επίθεση, η άγνοια του προέδρου και στο βάθος ο κόκκινος φάκελος
 
 
Αν όντως αδικούνται κάποια σωματεία που έχουν καταδικαστεί να βρεθεί μια φόρμουλα και να διορθωθούν τα πράγματα στο τέλος της σεζόν.
 
Απαίτηση μάς είναι να αφαιρεθεί η Β’ κατηγορία από το στοίχημα.  Θεωρούμε ότι κάποια άτομα εκτός των σωματείων ίσως κατηφορίζουν τα πράγματά. Έγινε αναφορά ότι τους τελευταίους 2-3 μήνες παίχτηκαν 200 εκατομμύρια σε ποδοσφαιρικό στοίχημά και αυτό πρέπει να μας ανησυχεί.
 
Οι ποινές παραμένουν ως έχουν και ο πρόεδρος έχει δείξει  όλη την καλή διάθεση να διορθωθούν τα πράγματα».  
 

Δειτε Επισης

Κέρδισε την ΑΕΛ με κορυφαίο τον Blackmon ο ΑΠΟΕΛ
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
Οι 18 υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Το μήνυμα βουλευτή για την ιστορική πρόκριση της Πάφου στον τελικό
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Ο διαιτητής στο ντέρμπι Ομόνοια 29ης Μαΐου-Ομόνοια Αραδίππου