Η συνέχιση της αντεπίθεσης και το κίνητρο του Ηλία στην ΑΕΚ

Να συνεχίσει από εκεί που έμεινε κόντρα στον Εθνικό, θέλει η ΑΕΚ στο σημερινό (25/01) εντός έδρας ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΛ. Οι τρεις βαθμοί είναι πολύ μεγάλη ανάγκη για την ομάδα της Λάρνακας, για να ανέβει περαιτέρω η ψυχολογία των παικτών του Ηλία Χαραλάμπους.

Για άλλη μια φορά τη φετινή σεζόν, η ΑΕΚ πάει σ’ ένα παιχνίδι με αρκετά αγωνιστικά προβλήματα. Συνολικά, τρεις ποδοσφαιριστές θα απουσιάσουν σίγουρα από το πλάνο του Κύπριου τεχνικού για τον αγώνα κόντρα στην ομάδα της Λεμεσού.

Οι Ντάνιελ Μοισόφ, Φακούντο Γκαρσία και Απόστολος Γιάννου θα είναι δεδομένα εκτός από τον σημερινό (25/01) αγώνα. Δεδομένο είναι πως ο Φλοριάν Τολεμές είναι εκτός ρόστερ, για το υπόλοιπο της σεζόν. Δεν υπολογίζεται, επίσης,  το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας Χοσέ Φερνάντεθ, αφού δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.
 
 Από την άλλη, οι Πλάνας και Σάστρε είναι έτοιμοι από αγωνιστικής πλευράς και θα βρίσκονται στη διάθεση του Χαραλάμπους, ενώ δύσκολα θα είναι ετοιμοπόλεμοι οι Σπόλιαριτς, Κάσες, Κίβενι και Ακοράν. Είναι πιθανό πως κάποιοι από αυτούς να βρίσκονται στις επιλογές του Κύπριου τεχνικού για την σημερινή αναμέτρηση. Στο αρχικό σχήμα της ΑΕΚ είναι πολύ πιθανό να αγωνιστεί ο Άμπραχαμ Γκονζάλεθ.

Όποιοι και εάν αγωνιστούν, ο στόχος της λαρνακιώτικης ομάδας δεν αλλάζει.  Η ΑΕΚ οφείλει να παρουσιαστεί σοβαρή, συγκεντρωμένη και με βελτιωμένη απόδοση και να κατακτήσει άλλους τρεις βαθμούς, σ΄ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι μέσα στην έδρα της.

Πολλές αλλαγές, σε σχέση με τον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου κόντρα στην Καρμιώτισσα είναι πιθανό να γίνουν, αφού οι λύσεις για τον Χαραλάμπους είναι αυξημένες. Πολύ πιθανόν, να αγωνιστεί η ίδια ενδεκάδα, σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος στο Δασάκι, αφού ο τεχνικός της ΑΕΚ έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από την απόδοση και την αντίδραση των παικτών του, όταν βρέθηκαν πίσω στο σκορ.

Το ντέρμπι με την ΑΕΛ αποτελεί και ένα προσωπικό κίνητρο για τον Ηλία Χαραλάμπους, αφού ο ίδιος ψάχνει την πρώτη του νίκη σε ντέρμπι, από τότε που ανέλαβε την ΑΕΚ προ μερικών εβδομάδων. Είναι και αυτό ένα στοιχείο, το οποίο πολύ πιθανό θα παίξει τον δικό του ρόλο στο σημερινό (25/01) παιχνίδι της «Αρένα». Τα πρώτα δείγματα του Χαραλάμπους στον πάγκο της ΑΕΚ είναι άκρως ενθαρρυντικά, φού η ομάδα της Λάρνακας βελτιώνεται μέρα με τη μέρα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα