Την... είπε στους διαιτητές ο Κέρκεζ-«Μπορεί να χάσουμε τις δουλειές μας»

Στην προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του στάθηκε ο τεχνικός της ΑΕΛ, Ντούσαν Κέρκεζ, με το πέρας του ματς στην Αρένα, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στη διαιτησία του Λούκα Σωτηρίου. 
 
«Σε κάθε παιχνίδι όταν γίνει λάθος πάντα το πληρώνουμε. Μετά το πρώτο γκολ ήμασταν επικίνδυνοι και πολύ καλοί. Πραγματικά δεν θέλω να μιλήσω για τη διαιτησία, δεν με νοιάζει αν ήταν πέναλτι ή όχι. Όμως, πώς να αντιμετωπίσω και εγώ τους παίκτες μου; Δεν μπορούν να ακουμπήσουν κανένα γιατί σε κάθε φάση δίνεται πέναλτι. Θεωρώ ότι μετά το δεύτερο γκολ προσπαθήσαμε δεν μπορώ να πω ότι δεν είμαι ικανοποιημένος από τους παίκτες μου. Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Με Ολυμπιακό με Ένωση, με Δόξα», ανέφερε για το παιχνίδι.
 
«Ελπίζω να είναι στα πλαίσια των λαθών αυτά που γίνονται. Είναι επανειλημμένα. Ήταν πολλά τα παιχνίδια, όπως με Ολυμπιακό με Ένωση, με Δόξα. Κρίνονται οι δουλείες μας, μπορεί να της χάσουμε, κάποιοι άλλοι όμως είναι εκεί δεν επηρεάζονται. Οι προπονητές δεν προστατεύονται από κανένα και τίποτα», κατέληξε για τα διαιτητικά λάθη.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας