«Να φύγουν να πάνε σπίτι τους, για να καθαρίσει το ποδόσφαιρο»

Τα συγχαρητήριά του στους ποδοσφαιριστές του μοίρασε με το πέρας της νίκης επί του ΑΠΟΕΛ, μοίρασε ο Σωφρόνης Αυγουστή, ο οποίος σχολίασε επίσης και τα όσα συμβαίνουν στο κυπριακό ποδόσφαιρο. 
 
«Μπορούσαν να βρεθούν μαζί στον τελικό. Όποια ομάδα και να έβγαινε εκτός θεσμού θα ήταν κρίμα. Καταφέραμε εμείς με δύο νίκες να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Καταφέραμε στα πρώτα 15λεπτα που ο αντίπαλος μας πίεσε να βρούμε τα πατήματά μας και να ελέγξουμε το παιχνίδι. Μπορούσαμε να κάνουμε πιο γρήγορα το δεύτερο γκολ για να ηρεμήσει η ομάδα. Δεν θα πούμε πολλά, βλέπουμε το πολύ δύσκολο παιχνίδι της Κυριακής. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους οπαδούς μας που ήρθαν εδώ και μας βοήθησαν να πάρουμε την πρόκριση.

Αυτές οι νίκες έδωσαν αρκετή ψυχολογία και αυτοπεποίθηση στους παίκτες. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε πολύ καλές ομάδες το τελευταίο διάστημα και έδωσαν πολλά στον αγωνιστικό χώρο για να πάρουν τις νίκες. Αυτό που κρατάμε είναι την ομαδική δουλειά που δείχνουν εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Πρέπει να σεβόμαστε όλους τους παίκτες που έχουμε στο ρόστερ και γι’ αυτό στο τελευταίο ματς με τον Εθνικό δώσαμε ευκαιρίες σε άλλους παίκτες.

Για την κατάσταση που επικρατεί στο κυπριακό ποδόσφαιρο:

«Δεν είναι δουλειά μας. Έχει αρμόδιες αρχές. Είναι κρίμα, ειδικά εγώ που είμαι χρόνια εδώ, και μας πληγώνει όλους αυτή η κατάσταση. Πρέπει να βρεθεί μια λύση και να σταματήσουν όλοι, ή να είμαστε 100% σε μερικά πράγματα, γιατί όταν εμείς οι ίδιοι ρίχνουμε μαχαιριές είναι λυπηρό και όποιους δεν τους αρέσει να φύγουν να πάνε σπίτι τους για να καθαρίσει το ποδόσφαιρο».
 

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Έριξε βόμβα στα πόδια της ΑΕΚ στο τέλος η Ανόρθωση και πάει για τελικό πρωταθλήματος στο ΓΣΠ
BINTEO: Ευρωπαία Ομόνοια, κέρδισε τον ΑΠΟΕΛ και τον έβαλε σε μπελάδες για το πρωτάθλημα
ΒΙΝΤΕΟ: To γκολ της Ομόνοιας που έστησε στον τοίχο τον ΑΠΟΕΛ
BINTEO: Το γκολ της ΑΕΚ που έφερε την έκρηξη στην Αρένα
BINTEO: Το κορεό που έφτιαξαν οι οπαδοί της Ομόνοιας κόντρα στον ΑΠΟΕΛ
Οι εκλεκτοί Μπεν Σιμόν και Οκκά στην Αρένα
Οι ενδεκάδες στο σούπερ ντέρμπι Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ
Η ενέργεια των οπαδών της Ομόνοιας 29Μ μετά την πορεία στο κέντρο της Λευκωσίας (pic)
«Μιλάς του κόσμου, δίνει λεφτά και κλαίει γιατί φτάσαμε σε αυτή τη δύσκολη θέση»
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Η προσοχή στραμμένη σε ΓΣΠ και Αρένα