Το χάος στον ΑΠΟΕΛ με φόντο τους... τιμοκατάλογους

Κύπελλο ήταν και πάει... Ο ΑΠΟΕΛ με τη δεύτερη ήττα που γνώρισε από τον Απόλλωνα στους 16 του δεύτερου σε τάξη εγχώριου θεσμού, έμεινε εκτός κλήρωσης και πλέον η προσοχή του μένει στραμμένη στο πρωτάθλημα αλλά και στο Γιουρόπα Λιγκ. 

Οι γαλαζοκίτρινοι, μπορεί να μπήκαν ορεξάτοι στο γήπεδο και με απειλητικές διαθέσεις, μα δεν ευτύχησαν να τρυπήσουν την άμυνα των φιλοξενουμένων και να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα από νωρίς. 

Τουναντίον, ο Απόλλωνας ήταν αυτός που εκμεταλλεύτηκε την πρώτη του επιθετική προσπάθεια και χωρίς να λαθέψει, με τον Παπουλή πήρε κεφάλι στο σκορ, και πλέον τα δεδομένα ήταν αρκετά δύσκολο να ανατραπούν. 

Μπορεί ο ΑΠΟΕΛ να ήταν η ομάδα που είχε κάθε δικαίωμα να διαμαρτυρόταν, αφού στο 7' η παράβαση στον Ντε Βινσέντι από τον Αγκίρε εντός περιοχής, δεν σφυρίχτηκε, και εφόσον είχε την ευκαιρία να είχε ένα πέναλτι, αναντίρρητα, τα δεδομένα θα ήταν διαφορετικά. Η προσωρινή ισοφάριση του Σάβιτς, όπως διαφάνηκε δεν απέφερε καρπούς, αφού ο Πίττας έδωσε εκ νέου προβάδισμα στον Απόλλωνα, και διαμόρφωσε το τελικό 2-1. 

Ως εκ τούτου, προτού ακόμη ο Τιμόθεος Χριστοφή σφυρίξει το τέλος της αναμέτρησης, οι γαλαζοκίτρινοι έσπευσαν να στείλουν το δικό τους μήνυμα και να απαντήσουν έμμεσα στον ισχυρό άνδρα της Ομόνοιας, Σταύρο Παπασταύρου, για τα όσα ανέφερε για το κυπριακό ποδόσφαιρο. «Ευχαριστούμε τους 'ξένους' διαιτητές που λειτούργησαν προληπτικά για να αφαιρέσουμε από τον 'τιμοκατάλογο' το κόστος του κυπέλλου. Ας ξοδευτούν όσοι θα το διεκδικήσουν». 

Αναντίλεκτα, δεν μπορεί να χάνεται το δάσος για το δέντρο και ούτε να διυλίζεται ο κώνωπας και να καταπίνεται η κάμηλος. 

Σίγουρα τα δεδομένα για ένα σφύριγμα πέναλτι, θα μπορούσαν κάλλιστα να ήταν διαφορετικά αλλά η παρουσία της ομάδας εντός των τεσσάρων γραμμών, δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να παραγνωρίζεται και να σκεπάζεται μέσα σε μερικές λέξεις και βαρύγδουπες δηλώσεις. 

Η ομάδα του Κόρε Ίγκεμπριγκτσεν, έδειξε για ακόμη ένα παιχνίδι αδυναμίες στην ανάπτυξη, την οργάνωση αλλά κυρίως στην τελική προσπάθεια, μη μπορώντας να απειλήσει ουσιαστικά την αντίπαλη εστία. Η παρουσία των ποδοσφαιριστών, προβλημάτισε για ακόμη μια φορά και είναι τώρα που χρίζει άμεσης βελτίωσης η ομάδα, αφού και με τις νέες μεταγραφικές προσθήκες, ο κόσμος αναμένει αυτή την ανανέωση στην ομάδα και το νέο αίμα, που θα φέρει τα θετικά αποτελέσματα. 

Τώρα όσο αφορά τους τιμοκατάλογους, αυτούς πρέπει να τους αναλύσουν οι αρμόδιοι, οι οποίοι πρόκειται να αναλάβουν και τις σοβαρές καταγγελίες του προέδρου της Ομόνοιας, που έβαλαν μπουρλότο στο κυπριακό ποδόσφαιρο ευρύτερα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: To μήνυμα του Ζάιρο για το ιστορικό ραντεβού της Πάφου
BINTEO: Μπήκε σε πράσινο αυτοκίνητο με τριφύλλι και σφυροδρέπανο και ετοιμάζεται για τον τελικό ο Τζον
Η Ομόνοια για να διατηρήσει τα σκήπτρα και η Πάφος για τον πρώτο τίτλο στην ιστορία της
Εφραίμ: Ευχαριστώ την Ομόνοια που με ανέδειξε, προέκταση της οικογένειας μου το ΑΠΟΕΛ
Με Σεμέδο, Στεπίνσκι και Φαμπιάνο η αποστολή της Ομόνοιας για τον τελικό
BINTEO: H άφιξη Γκαγιέγο στον Αρχάγγελο και οι υπογραφές
Η επίσημη θέση του ΑΠΟΕΛ για Κβιλιτάια-Ντάλσιο και τον ρόλο του Μοράις
Εξοφλήθηκε το χρέος του Αντώνης Παπαδόπουλος-Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης
Στις κερκίδες του ΓΣΠ ο Χριστοδουλίδης για τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου
Νέα εποχή στον ΑΠΟΕΛ με Γκαγιέγο στον πάγκο-Η ανακοίνωση του deal