Όταν η Σίτι πλήρωσε 3.3 εκατομμύρια για τον... γίγαντα της Ομόνοιας

Κάτοικος του «Ηλίας Πούλλος» μέχρι το τέλος της τρέχουσας περιόδου είναι από χθες (30/1) με κάθε επισημότητα ο Κοστέλ Παντιλιμόν. Η Ομόνοια τα βρήκε σε όλα με τη Νότιγχαμ Φόρεστ και τον πανύψηλο Ρουμάνο, ο οποίος ήρθε για να ενισχύσει σημαντικά την αμυντική γραμμή των πρασίνων.

Πρόκειται για έναν τερματοφύλακα που έχει παραστάσεις στο ψηλό επίπεδο, τόσο στην Πρέμιερ Λιγκ, όσο και στην Τσάμπιονσιπ. Αποκορύφωμα της πορείας του είναι οι δύο κατακτήσεις πρωταθλήματος με τη Μάντσεστερ Σίτι (σ.σ. 2012 και 2014) αλλά και οι συμμετοχές του στη μεγάλη κατηγορία της Αγγλίας.

Εξαιρετικά σημαντική για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή είναι και η περασμένη σεζόν στην Τσάμπιονσιπ, όταν είχε καταγράψει 44 συμμετοχές σε μια γεμάτη χρονιά. 

Κοιτάζοντας το βιογραφικό και τη χρηματιστηριακή αξία του... γίγαντα των πρασίνων, εύκολα μπορεί κάποιος να συμπεράνει ότι έχουν δαπανηθεί αρκετά χρήματα για λογαριασμό του.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη γνωστή ιστοσελίδα «transfermarkt», η αξία του εκτοξεύθηκε τον Φεβρουάριο του 2016 σε 6.000.000 ευρώ, ένα ποσό αστρονομικό για τα κυπριακά δεδομένα. 

Η Μάντσεστερ Σίτι πλήρωσε 3.300.000 ευρώ για να τον αγοράσει το 2012, ενώ το γεγονός ότι πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του στα αγγλικά γήπεδα, λέει πολλά. 

Ο Ρούμανος πορτιέρε είναι αυτή τη στιγμή ο παίκτης με τη μεγαλύτερη χρηματιστηριακή στο ρόστερ της Ομόνοιας, μαζί με τον Άνταμ Λανγκ (σ.σ. 1.000.000 ευρώ).  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πώς βλέπουν τον τελικό κυπέλλου Αναστασίου και Καρσέδο
Έτσι προσεγγίζουν οι αρχηγοί Ομόνοιας και Πάφου τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου
Παραμένει στον Απόλλωνα ο Πέδρο Μάρκες
Αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό κυπέλλου-Οι τοποθετήσεις Παπασταύρου και Ντουμπόφ
«Λέγονται και γράφονται πολλά για Κβιλιτάια, αλίμονο να δίναμε για έναν παίκτη 750,000 το χρόνο»
Απαντά στις αντιδράσεις για τα βραβεία ο ΠΑΣΠ-«Δεν είναι ο Σπύρος Νεοφυτίδης που επιλέγει τους κορυφαίους»
Αξιολογεί Ράφα Λόπες για την επιθετική του γραμμή ο ΑΠΟΕΛ
Ανακοίνωσε τον νέο της προπονητή η ΑΕΚ
«Είδα τον Μιλίτσεβιτς να κλαίει και σαν άνθρωπος του έδωσα το χέρι μου, θα το ξανά έκανα 100 φορές»
Διαφωνεί με την κορυφαία ενδεκάδα ο Μπεν-«Πώς γίνεται να μην επελέγησαν Μαρκίνιος, Μπέλετς και Εντονγκαλά;»