Απαντά η Ομόνοια: O ΑΠΟΕΛ υποπίπτει σε ένα σοβαρό λάθος

Στις τοποθετήσεις του ΑΠΟΕΛ αναφορικά με τις δηλώσεις του προέδρου της Ομόνοιας, Σταύρου Παπασταύρου, αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου του τριφυλλιού, Ανδρέας Δημητρίου, στο Omega, τονίζοντας παράλληλα πως η ομάδα της Λευκωσίας, δεν έχει καμία πολιτική σύνδεση και πως στόχος της είναι η εξυγίανση το κυπριακού ποδοσφαίρου. 

«Ακολούθησαν φάκελοι από την UEFA, βόμβες σε ανθρώπων του ποδοσφαίρου, δηλώσεις του ΠτΔ, μετά διακοπή του πρωταθλήματος, που ουσιαστικά επιβεβαίωναν όσα λέγαμε. Τις 28 Ιανουαρίου, μια μέρα μετά τις δηλώσεις του προέδρου μας, ο ΑΠΟΕΛ δήλωσε ξανά πως πρέπει να καταθέσουμε στην Αστυνομία τα στοιχεί που κατέχουμε. Τις 29 Ιανουαρίου μετά το παιχνίδι κυπέλλου που είχε ο  ΑΠΟΕΛ με τον Απόλλωνα, εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία και είπε όποιος θέλει να φταίξει κάτι φταίει το ΑΠΟΕΛ», ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου για τις τοποθετήσεις του ΑΠΟΕΛ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: «Προσπάθεια να δαχτυλοδειχθεί ο ΑΠΟΕΛ, πρέπει να έκλεισε το ραδιόφωνο ο Άντρος Κυπριανού»

«Επίσης, είπε, συνεχίζουμε να πληρώνουμε την προπαγάνδα που υπάρχει. Αποκορύφωμα αυτού του παραληρήματος ήταν η χθεσινή ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ, μέσω της οποία αντιδρούσε γιατί μια πολιτική παράταξη της Κύπρου ασκεί πιέσεις στην Κυβέρνηση για να καθαρίσει το κυπριακό ποδόσφαιρο. Μετά και την δημόσια παραδοχή του ΠτΔ για τη διαφθορά. Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις ούτε εμείς, ούτε ο ΠτΔ δεν αναφέραμε ούτε υπονοήσαμε τον ΑΠΟΕΛ σε καμία τοποθέτηση. Ο ΑΠΟΕΛ έμπαινε στη διαδικασία να απαντά από μόνος του και να εμπλέκεται από μόνος του στα όσα καταγγέλλονται σχετικά με τη διαφθορά στο ποδόσφαιρο. Είναι εύλογο να διερωτάται κάποιος το γιατί. Το ΑΠΟΕΛ υποπίπτειι σε ένα σοβαρό λάθος, προσπαθεί να μετατρέψει αυτό το σοβαρό θέμα σε μια αντιπαράθεση μεταξύ της Ομόνοια και του ΑΠΟΕΛ. Αντί να αναγνωρίσει το σοβαρό πρόβλημα που υπάρχει στο ποδόσφαιρο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: «Θα ξαναπώ τώρα τη λέξη ΑΠΟΕΛ, τη λέω τώρα τη λέξη ΑΠΟΕΛ αν τους ενοχλεί…»

«Εμάς ο μοναδικός μας στόχος είναι η εξυγίανση το κυπριακού ποδοσφαίρου δεν υπάρχουν άλλοι στόχοι. Εμείς δεν έχουμε καμία πολιτική σύνδεση. Είναι άστοχο να συνδέεται αυτό με την Ομόνοια. Από την πρώτη στιγμή αναφέραμε πως θα υποβάλουμε στην UEFA έκθεση με σχετικά στοιχεία με τη διαφθορά στο κυπριακό ποδόσφαιρο», κατέληξε ο Ανδρέας Δημητρίου τονίζοντας πως η Ομόνοια δεν έχει καμία πολιτική σύνδεση. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ποδόσφαιρο ΑΚΕΛικά πλασμένο και από Συναγερμικά αγγελάκια…

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Η ανάρτηση της ΑΕΚ με διπλό στο ΓΣΠ με προπονητή τον Μπεν Σιμόν
Στον τελικό κυπέλλου η Μπότεφ του Κέρκεζ
Στην αντεπίθεση η ΑΕΚ-«Αν εγκριθεί το αίτημα του ΑΠΟΕΛ, θα αντιδράσουμε με ένταση»
Νέες σειρήνες για Πίττα-«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται και θα τον τσεκάρει σε αγώνα της ΑΪΚ»
Αναμένει το πράσινο φως από τον Αρχηγό για τη Βόρεια κερκίδα ο ΑΠΟΕΛ-Η ανακοίνωση των γαλαζοκιτρίνων
Επιστολή ΑΠΟΕΛ σε Αρχηγό για παραχώρηση της Βόρειας σε οικογένειες με παιδιά και συνταξιούχους
Σάρωσε τα βραβεία του ΠΑΣΠ ο Μιχάλης Χαραλάμπους-Τα αστέρια που έλαμψαν
Ζητά 2,200 εισιτήρια για τον τελικό πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ-To μπαλάκι στις Αρχές
Ορίστηκε η εκλογική συνέλευση στην Ανόρθωση
Αλλαγή ώρας στο ΑΕΖ-Απόλλωνας