«Θα ξαναπώ τώρα τη λέξη ΑΠΟΕΛ, τη λέω τώρα τη λέξη ΑΠΟΕΛ αν τους ενοχλεί…»

Απάντηση στη χθεσινή (30/1) καυστική ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ, έδωσε ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού, μιλώντας στο πλαίσιο της εκπομπής Alpha Καλημέρα.

Αρχικά έκανε αναφορά στα τηλεοπτικά δικαιώματα τα οποία κατέχει ο Γιώργος Κούμας λέγοντας ότι «δεν γίνεται ο πρόεδρος της ΚΟΠ να είναι εκείνος που κατέχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του κυπριακού πρωταθλήματος. Είπαμε ν' αλλάξουμε κάποια πράγματα και μας είπαν θα μας θυμώσει η UEFA».

Αναφορικά με την ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ είπε «θα ξαναπώ τώρα τη λέξη ΑΠΟΕΛ, τη λέω τώρα τη λέξη ΑΠΟΕΛ αν τους ενοχλεί. Εγώ εκείνο το οποίο είπα ήταν πάρα πολύ απλό. Έκανε μια δημόσια την περασμένη βδομάδα η Ομόνοια. Αντέδρασε μόνο το ΑΠΟΕΛ, κανένα άλλο σωματείο δεν αντέδρασε. Έκανε μια δημοσιογραφική διάσκεψη ο κύριος Παπασταύρου, τη Δευτέρα. Αντέδρασε και πάλι μόνο το ΑΠΟΕΛ, κανένα άλλο σωματείο δεν αντέδρασε. Είπα ότι γιατί νιώθει την ανάγκη να αντιδρά; Από εκεί και πέρα είναι δικαίωμα τους να λένε ό,τι θέλουν. Εγώ δεν θα ασχοληθώ με τα σωματεία, δεν είναι αυτό το θέμα για μένα. Για μένα το θέμα είναι πολύ ευρύτερο. Το πώς διορθώνονται τα πράγματα στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Πρέπει να μετατραπεί σε άθλημα που θα ψυχαγωγεί τον κόσμο. Δεν είμαστε πρωτόγονος λαός για να υπάρχει μια εμφιλιοπολεμική ατμόσφαιρα στα γήπεδα με βρισιές στο γήπεδο. Εγώ διαφορετικά έζησα και μεγάλωσα στο ποδόσφαιρο».

Καταληκτικά, αποκάλυψε ότι έδωσε στοιχεία στον Αρχηγό Αστυνομίας και τις επόμενες μέρες θα καταθέσουν προτάσεις.

«Λέω ν' αναλάβουμε το μερίδιο ευθύνης που μας αναλογεί. Η σημερινή κυβέρνηση απαλλάσσεται; Ποια εμπιστοσύνη μπορώ να έχω αν πω κάποια πράγματα; Είμαι πολιτικό πρόσωπο και δεν φοβάμαι κανέναν. Ο κ. Παπασταύρου δεν μπορεί ν' αναφερθεί σε κάποιον που είπε κάποια πράγματα. Δεν με πείθουν τα μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση. Επιτέλους να ξεκινήσουμε να κρίνουμε τους ανθρώπους γι' αυτά που κάνουν. Να μάθουμε να κρίνουμε από τις πράξεις. Τα έχω πει στον Αρχηγό Αστυνομίας για συγκεκριμένα πρόσωπα. Έχω δώσει στοιχεία αλλά δεν έδωσα κατάθεση. Δεν χρειάζεται να δώσω κατάθεση. Αφορούν συγκεκριμένες ενέργειες που αφορούν πρόσωπα. Δεν έχω τίποτα να χάσω. Θα καταθέσουμε προτάσεις σε μια με δύο μέρες». 

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Κλείνει το κεφάλαιο Κίσσα στη Σαλαμίνα μετά από πέντε χρόνια
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή
Ρίχνει το μπαλάκι πίσω στην Αστυνομία ο ΑΠΟΕΛ και αφήνει αιχμές κατά της ΑΕΚ
Άκυρο Αστυνομίας στα αιτήματα ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ για παραχώρηση της Βόρειας
Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων ενόψει EURO U-17
«Δεν θα έλεγα ότι υποστηρίζουμε την Ομόνοια στον απόλυτο βαθμό, αλλά θέλουμε να πάρει το κύπελλο»
Αποθεώνουν Βιτάλ στη Σκωτία-«Είναι αυτό που χρειάζεται η Ρέιντζερς»
Τα δεδομένα για την πέμπτη σερί παρουσία της Ομόνοια στην Ευρώπη
ΒΙΝΤΕΟ: Η ανάρτηση της ΑΕΚ με διπλό στο ΓΣΠ με προπονητή τον Μπεν Σιμόν