Επίσημα με τον φοίνικα στο στήθος ο Χριστοφή

Παίκτης της Ανόρθωσης με κάθε επισημότητα είναι ο Δημήτρης Χριστοφή αφού με ανακοίνωση της η Ανόρθωση κάνει γνωστό το deal.

Μετά και τα όσα ακολούθησαν αλλά και με τον επεισοδιακό του χωρισμό με την Ομόνοια, ο Κύπριος διεθνής εξτρέμ, δεν άργησε να βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Αφού ζύγισε όλες τις προτάσεις που είχε ενώπιον του ο Δημήτρης Χριστοφή θα αγωνίζεται με τον Φοίνικα στο στήθος.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ανόρθωσης:

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει τη σύναψη συνεργασίας με τον Κύπριο μεσοεπιθετικό, Δημήτρη Χριστοφή. Πρόκειται για 31χρόνο ποδοσφαιριστή ο οποίος αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός και ως κεντρικός επιθετικός.

Ο Κύπριος επιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του στον Ονήσιλο Σωτήρας, για να μεταγραφεί αρχικά στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου το 2007 και στην συνέχεια στην Ομόνοια το 2008, στην οποία παρέμεινε για 5 χρόνια. Το 2013 ο Χριστοφή πήρε μεταγραφή στην ελβετική Σιόν, για να επιστρέψει ξανά στην ομάδα της Λευκωσίας το 2015. Πλέον, θα αγωνίζεται με τα χρώματα της Ανόρθωσης.

Καλωσορίζουμε τον Δημήτρη Χριστοφή στην ομάδα μας και του ευχόμαστε όπως πετύχει όσο το δυνατό περισσότερα τέρματα με το Φοίνικα στο στήθος!

 Μετά την υπογραφή των συμβολαίων, ο διεθνής ποδοσφαιριστής παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις στο επίσημο κανάλι της Ανόρθωσης.

 Αναλυτικά τα όσα είπε:

 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: 

Δειτε Επισης

Απόλυτα ικανοποιημένος δηλώνει ο Μάντζιος από την απόδοση της Εθνικής Κύπρου
Πετρίδης για επαφές με επενδυτές: Οι συζητήσεις με τους Αμερικανούς δεν έχουν ναυαγήσει
Απαντά στη Βασιλείου ο Κρις Τριανταφυλλίδης για το οίκημα του ΑΠΟΕΛ-«Ατυχέστατη αρνητική παρένθεση»
Ισόπαλο το φιλικό παιχνίδι για την Εθνική Κύπρου
Εκτός έδρας φιλική νίκη της Εθνικής Ελπίδων
Μεταγραφικός «πυρετός» στην Ανόρθωση-Ανακοίνωση και Τάντι
H ενδεκάδα της Εθνικής για το παιχνίδι με την Βουλγαρία
Στην Ζρίνσκι και επίσημα Σούσιτς
Πάνε Ολλανδία οι κυπελλούχοι-Μετρούν αντίστροφα για τη νέα σεζόν
Έκλεισε και Κατελάρη η Ανόρθωση-Η διάρκεια του συμβολαίου του