Προσπέρασε με τριάρα τη Δόξα η Ανόρθωση στο ονειρεμένο ντεμπούτο Χριστοφή

Άλλη μια νίκη πρόσθεσε στο φετινό μαραθώνιο η Ανόρθωση που κέρδισε εύκολα και άνετα την Δόξα με 3-0 στο Αντώνης Παπαδόπουλος και παραμένει στην κορυφή του πρωταθλήματος. 
 
Αν και στο πρώτο ημίχρονο η απόδοση της Ανόρθωσης ήταν αρκετά προβληματική κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια με τέρμα του Γκαλίτσιου στο 45' της αναμέτρησης. Στην επανάληψη μίλησε ο νόμος του Τιμούρ με τον Γεωργιανό να κάνει τις απαραίτητες αλλαγές στη σκακιέρα και να απλοποιεί τα πράγματα για την ομάδα του. 
 
Το δεύτερο τέρμα της Ανόρθωσης πέτυχε ο Καλτσάς με ένα εκπληκτικό σλάμομ του Έλληνα. Ντεμπούτο με γκολ για τον Δημήτρη Χριστοφή που με ένα όμορφο μακρινό σουτ, διαμόρφωσε το τελικό 3-0 για την Κυρία. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αποθεώθηκε στο ντεμπούτο του με την Ανόρθωση ο Χριστοφή
 
Α’ ημίχρονο
 
Ισορροπημένο το πρώτο ημίχρονο μεταξύ των δυο αντιπάλων, με την Ανόρθωση, να είναι η ομάδα που έλεγχε τον ρυθμό του αγώνα αλλά, χωρίς να δημιουργήσει ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Γκράσα. Σε ένα πρώτο ημίχρονο με λιγοστές φάσεις, η Ανόρθωση, δεν είχε καταφέρει να επιβάλει τον ρυθμό της όπως μας έχει συνηθίσει. Ωστόσο κατάφερε με δόση τύχης να πάρει κεφάλι στο σκορ. Στο 45’ της αναμέτρησης και μετά από κόρνερ του Ράγιος, ο Μανθάτης έκανε τη πισινή κεφαλιά και από κοντά ο Γκαλίτσιος άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Αμμοχώστου.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Το γκολ της Ανόρθωσης από στημένο σε... μουδιασμένο ημίχρονο
 
Β’ ημίχρονο
 
Με διάθεση να καθαρίσει το παιχνίδι μπήκε η Ανόρθωση στην επανάληψη. Ο Τιμούρ Κετσπάγια, προχώρησε σε αλλαγή συστήματος αλλά και προσώπου, περνώντας τον Αρτυματά στη θέση του Κατσαράβα. Μόλις στο 46’ της αναμέτρησης και μετά από μαγική ασίστ έδωσε στον Καλτσά. Ο Ελλαδίτης ένα όμορφο σλάμομ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Το αποτέλεσμα έδωσε την ευκαιρία στον Τιμούρ Κετσπάγια να δώσε και χρόνο συμμετοχής στον Δημήτρη Χριστοφή. Η Ανόρθωση ήταν εμφανώς ανεβασμένη στο δεύτερο ημίχρονο. Χρόνο συμμετοχής πήρε και ο Ανανίτζε. Ο Δημήτρης Χριστοφή, κλείδωσε τη νίκη για την ομάδα της Ανόρθωσης με ένα μακρινό σουτ έξω από την περιοχή του Γκράσα στο 82'.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η συμβολική κίνηση του Χριστοφή στην κερκίδα της Ανόρθωσης
 
Ενδεκάδες:
 
Ανόρθωση: Λόρια, Σελίν, Σίλντενφελντ, Βργκοτς, Γκαλίτσιος, Νταουσβίλι, Βασιλακάκης, Ράγιος (Χριστοφή 67’), Καλτσάς, Μανθάτης (Ανανίτζε 75’), Κατσαράβα (Κ.Αρτυματάς 46’)
 
Δόξα: Γκράσα, Ντερβίτ, Βαλέντε (Ασαμόα 67’), Παπαφώτης, Λούις Κάρλος (Μιντίκκης 66’), Μπόλιεβιτς,  Καρλίτος, Τραικεφσκι, Νελσίνιο, Μέσκα, Χριστοφή
 
Σκόρερ: Γκαλίτσιος 45’, Καλτσάς 46’, Χριστοφή 82' / -
 
Κίτρινες: Νταουσβίλι (3η) / Κάρλος, Τραιτσέφσκι, Χριστοφή, Μέσκα
 
Κόκκινες:-/-
 
Διαιτητής: Κωνσταντίνος Φελλάς
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Μπηχτές Σίλας για πληρωμές στην Κύπρο-«Ήθελαν να μας βάλουν πρόστιμο και μας χρωστούσαν δύο μισθούς»
Ανακατεύει την τράπουλα ο Ντομίνγκες-Ψάχνει για το τρίποντο αλλά σκέφτεται και το παιχνίδι με την Σάμροκ
Έρχεται με τέσσερις μήνες καθυστέρηση στην Κύπρο ο Καμορανέζι
Θέμα ωρών το deal της ΚΟΠ με Σωφρόνη-Ανακοινώνεται και σηκώνει μανίκια
Στην Περιστερώνα για το διπλό ο ΑΠΟΕΛ-Μεγάλο ντέρμπι μεταξύ Πάφου και Άρη
Πάτησε Κύπρο ο Γιόβετιτς-Τελειώνει η μεταγραφή του στην Ομόνοια
Σήκωσαν το Super Cup οι Απόλλων Ladies-Κέρδισαν με τεσσάρα τη Λευκοθέα Λατσιών
Ισοπαλία στο Εθνικός Ανόρθωση, μετά από ένα πολύ ωραίο παιχνίδι
Αλλαγή διαιτητή στο Δασάκι, λόγω τραυματισμού
Φύλαγε το καλό για το τέλος η Ανόρθωση-Επίσημο το Μπαμ με Krychowiak