«Δεν μπορούμε να παίζουμε τέλειο ποδόσφαιρο»

Χαρούμενος από τη νίκη της ομάδας του παρουσιάστηκε ο Χένινγκ Μπεργκ μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό στο Μακάρειο. 
 
Ο Νορβηγός κόουτς τόνισε ότι η Ομόνοαι δεν μπορεί να παίζει πάντα το τέλειο ποδόσφαιρο, ενώ έδωσε τα εύσημα στους οπαδούς των πρασίνων.
 
«Είμαστε χαρούμενοι γιατί ήταν δύσκολο παιχνίδι. Έπαιξε καλά ο Ολυμπιακός, είμαι χαρούμενος που σκοράραμε, πήραμε τα γκολ που χρειαζόμασταν. Μπορούσαμε να σκοράραμε κι άλλα γκολ αλλά ο Ολυμπιακός είχε την κατοχή και αυτό δεν μου άρεσε.
 
Είναι μεγάλη σεζόν και δεν μπορείς να παίζεις πάντα το τέλειο ποδόσφαιρο. Ήταν δύσκολο παιχνίδι και ο Ολυμπιακός έπαιξε πολύ καλά. Σήμερα δεν ήμασταν τόσο καλοί, αλλά δεν κερδίσαμε λόγω της ατομικής ποιότητας.
 
Πετύχαμε δύο γκολ και είχαμε σπουδαία ευκαιρία για τρίτο. Κάναμε διαχείριση στο παιχνίδι. Δεν γίνεται να είσαι σε κάθε παιχνίδι τέλειος. Ο Ολυμπιακός ήταν διαφορετικός σε σχέση με το ματς του κυπέλλου. Ευχαριστούμε τους οπαδούς μας.
 
Θα περάσει από εξετάσεις ο Λέσιακς, πρέπει να πονούσε αρκετά γιατί δύσκολα βγαίνει έξω από το γήπεδο. Τη Δευτέρα θα περάσει από εξετάσεις και ευχόμαστε να μην είναι κάτι σοβαρό».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

«Το μέλλον μας ήταν προδιαγεγραμμένο, πίστεψαν ότι έπιασες το ταβάνι σου και σε θεώρησαν περιττό»
Επίσημα στον Άρη ο Χάμπος Χαραλάμπους μέχρι το 2028
Στη Βραζιλία συνδέουν και τον ΑΠΟΕΛ με τον Νταβίντ Λουίζ
Μοιράζει στους οπαδούς της Πάφου FC μπόνους εγγραφής 40 ευρώ η Fonbet!
Τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων στον δεύτερο προκριματικό του Champions League
Χάλασε την ιστορική νίκη της Πάφου στο φινάλε η Μακάμπι
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο στέλνει τερματοφύλακα του Άγιαξ στην Πάφο
Πυροδότησε τη βόμβα ο Άρης-Παίκτης του ο Ανδρόνικος Κακουλής
Επίσημα ποδοσφαιριστής του Άρη ο Κακουλής
Το παρασκήνιο της μεταγραφής του Χάμπου στον Άρη και η προσπάθεια για Κακουλλή-Η επίσημη θέση της Ομόνοιας