Ο Τιμούρ δεν είναι μεγάλος, ο Τιμούρ είναι τεράστιος

Ομορφαίνει όλο και περισσότερο κάθε παιχνίδι αυτή η ομάδα. Η... νέα Ανόρθωση του Τιμούρ Κετσπάγια, δείχνει να είναι φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα, αποδίδοντας μάλιστα και εκπληκτικό ποδόσφαιρο.

Εκεί που όλα δείχνουν να πάνε στραβά, εκεί που τίποτα δεν βγαίνει σωστό μέσα στο γήπεδο και εκεί που η Δόξα έχει το πάνω, ακούς ένα «ωραίο» τρελό από τον πάγκο να φωνάζει και να ωρύεται σε όλους και για όλα.
 
Στο ημίχρονο, κόβει, ράβει και από εκεί και πέρα τα πάντα παίρνουν το δρόμο τους. Είναι χιλιοειπωμένο, αλλά δεν μπορείς να μην το αναφέρεις, μετά από κάθε αγώνα της Ανόρθωσης.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια είναι φαινόμενο και έχει καταφέρει να πετύχει, σε αυτό το μικρό διάστημα που βρίσκεται ξανά πίσω στην Κύπρο.
Έχει ένα δικό του και μοναδικό τρόπο με τον οποίο προσεγγίζει τους ποδοσφαιριστές του, κάτι που αποτελεί το κλειδί της επιτυχίας του.
 
Είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο να βλέπεις τον Χριστοφή να σκοράρει και το πρώτο πράγμα που κάνει, είναι να τρέχει προς τον πάγκο και να αγκαλιάζει τον προπονητή του.
 
 
Όχι γιατί ο Χριστοφή δεν είναι τέτοιος τύπος, αλλά το πως ο Τιμούρ, κατάφερε μέσα σε λίγες ώρες, αλλά και με την ποδοσφαιρική ταυτότητα που έχει, να κερδίζει αυτό τον μεγάλο ποδοσφαιριστή.
 
Ο Τιμούρ είναι η προσωποποίηση της επιτυχίας και αυτό βγαίνει μέσα από τα πεπραγμένα του. Είναι ένα πραγματικό κόσμημα των κυπριακών γηπέδων και είναι από τους ανθρώπους που ανεβάζουν κατά πολύ το επίπεδο του ποδοσφαίρου μας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, για άλλο ένα αγώνα το ελληνικό στοιχείο ήταν αυτό που καθάρισε για την ομάδα της Αμμοχώστου. Ο Γκαλίτσιος, έκανε τη βρόμικη δουλειά, ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του. Με το… καλημέρα της επανάληψης ο Καλτσάς με ένα σλάλομ, χόρεψε την άμυνα της Δόξας, απλοποιώντας την κατάσταση για την Κυρία. Το κερασάκι στη τούρτα ήρθε από τον Χριστοφή, όπου θυμήθηκε τον παλιό καλό του εαυτό, αφού με ένα μονοκόμματο ξερό σουτ, κλείδωσε τη νίκη για την Ανόρθωση
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Η επεξήγηση της ΚΟΠ για το πέναλτι που ζήτησε η Ομόνοια στο αιώνιο
Βγαίνει μπροστά ο πρώην πρόεδρος της Ανόρθωσης-«Ας σταματήσουμε να κρίνουμε ποιος έφταιξε παραπάνω»
Κλείνει το κεφάλαιο Κίσσα στη Σαλαμίνα μετά από πέντε χρόνια
Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή
Ρίχνει το μπαλάκι πίσω στην Αστυνομία ο ΑΠΟΕΛ και αφήνει αιχμές κατά της ΑΕΚ
Άκυρο Αστυνομίας στα αιτήματα ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ για παραχώρηση της Βόρειας
Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων ενόψει EURO U-17
«Δεν θα έλεγα ότι υποστηρίζουμε την Ομόνοια στον απόλυτο βαθμό, αλλά θέλουμε να πάρει το κύπελλο»