Ο ηγέτης Ματ, το σερί της Ομόνοιας που έσπασε και το μυαλό στο ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωση

Ούτε ο Ολυμπιακός στάθηκε ικανός να σταματήσει την Ομόνοια. Με ορεξάτο τον Ματ οι πράσινοι έκαναν την δουλειά τους στο πρώτο ημίχρονο, διαχειρίστηκαν το υπέρ τους αποτέλεσμα στην επανάληψη και πήραν το ματς. Είναι από τα παιχνίδια που απλά κρατάς το τρίποντο και πετάς όλα τα υπόλοιπα.

Το τριφύλλι μπήκε νωθρά στην αναμέτρηση, αφού οι μαυροπράσινοι άσκησαν πίεση από τα πρώτα δευτερόλεπτα. Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό και η ανωτερότητα, διαφορά δυναμικότητας αλλά και η κλάση του αρχηγού ήταν εμφανές.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αποκαλύψεις Μπεργκ για Χριστοφή-«Του είπα ότι δεν θα τον σταματήσουμε...»
 
Το δέκα γκολ στη φετινή σεζόν έφθασε ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ, ο οποίος αν και στο 33ο έτος της ηλικίας του δείχνει να είναι ασταμάτητος και ουσιαστικός. Είναι γεγονός, πως η παρουσία του φώναξε για άλλη μια φορά, πως δεν χρειάζεται περαιτέρω ενίσχυση η γραμμή κρούσης της Ομόνοιας.
 
Ο Χένινγκ Μπεργκ βλέπει στο πρόσωπο του Άγγλου φορ τον ηγέτη της πράσινης επιθετικής γραμμής αλλά και τον ποδοσφαιριστή που θα κάνει τη διαφορά στην ομάδα της Λευκωσίας.

Κάτι που αποδεικνύεται ακράδαντα από το γεγονός, πως είναι το έβδομο παιχνίδι τη φετινή χρονιά, που ο αρχηγός του τριφυλλιού σκοράρει πρώτος και δείχνει το δρόμο προς τα δίχτυα.  
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: «Δεν μπορούμε να παίζουμε τέλειο ποδόσφαιρο»

Το τριφύλλι πανηγύρισε τέταρτη σερί νίκη (σ.σ. προηγήθηκαν οι νίκες με Ερμή και Ανόρθωση) για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν αλλά και πρώτη φορά που καταφέρνει κάτι τέτοιο μετά από τρία χρόνια. Η τελευταία φορά που κέρδισε τέσσερα σερί παιχνίδια ήταν τη χρονιά 2017-18, όταν από την 17η αγωνιστική, μέχρι την 20η πήρε τέσσερις απανωτές νίκες απέναντι σε Πάφο, Αλκή, Ολυμπιακό και Ερμή.
 
Στα αξιοσημείωτα πέραν της εξαιρετικής εμφάνισης του αρχηγού, ήταν η θετική παρουσία του νεοαποκτηθέντα τερματοφύλακα Κοστέλ Παντιλιμόν, ο οποίος όποτε κλήθηκε να επέμβει ήταν εκεί και έδειξε πως δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής στο τριφύλλι.  
 
Η φετινή Ομόνοια και θέλει και μπορεί να παραμείνει εκεί μέχρι τέλους. Δηλώνει παρών, βγάζει ομαδικότητα στο γήπεδο και δείχνει ομάδα δεμένη. Μια ομάδα που ξέρει τι ζητά και αντιμετωπίζει τον κάθε αγώνα με απόλυτη προσοχή. 
 
Αποτελεσματική και στο Μακάρειο, σκόραρε από νωρίς, έσβησε τις μηχανές στην επανάληψη και διαχειρίστηκε με αρκετή ευκολία το προβάδισμα της, το οποίο την αφήνει εκ νέου στη δεύτερη θέση με 38 βαθμούς, να περιμένει με ανυπομονησία τον αγώνα της Τετάρτης ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η ποιότητα που συνάντησε ο Παντιλιμόν στην Ομόνοια και ο λόγος που ήρθε

Δειτε Επισης

Κλείνει το κεφάλαιο Κίσσα στη Σαλαμίνα μετά από πέντε χρόνια
Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή
Ρίχνει το μπαλάκι πίσω στην Αστυνομία ο ΑΠΟΕΛ και αφήνει αιχμές κατά της ΑΕΚ
Άκυρο Αστυνομίας στα αιτήματα ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ για παραχώρηση της Βόρειας
Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων ενόψει EURO U-17
«Δεν θα έλεγα ότι υποστηρίζουμε την Ομόνοια στον απόλυτο βαθμό, αλλά θέλουμε να πάρει το κύπελλο»
Αποθεώνουν Βιτάλ στη Σκωτία-«Είναι αυτό που χρειάζεται η Ρέιντζερς»
Τα δεδομένα για την πέμπτη σερί παρουσία της Ομόνοια στην Ευρώπη