Η ιδανική αρχή του Τζίμη και η... πολυκοσμία στην επίθεση της Ανόρθωσης

Ιδανικότερο ντεμπούτο δεν θα μπορούσε να φανταστεί ο Δημήτρης Χριστοφή με την φανέλα της Ανόρθωσης. Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός πραγματοποίησε ένα πολύ καλό ξεκίνημα με τη φανέλα της ομάδας της Αμμοχώστου, θυμίζοντας στιγμές παλαιότερων χρόνων για τον ίδιο.

Ο ορμώμενος από τη Σωτήρα επέλεξε την Ανόρθωση, μετά την αιφνίδια αποπομπή του από την Ομόνοια προ μερικών ημερών. Ένας λόγος που συνέβη αυτό, ήταν και η εμπιστοσύνη που του έδειξε ο Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος τον έφερε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Φάνηκε από το πρώτο κιόλας παιχνίδι, πως ο «Τζίμης» θα δώσει πολύτιμες βοήθειες στην ομάδα της Αμμοχώστου, είτε ως βασικός, είτε ως ερχόμενος από τον πάγκο. Τα στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν είναι δυσεύρετα στο φετινό ρόστερ της Ανόρθωσης και ο ερχομός του δίνει μια άλλη διάσταση στην επίθεση της.

Αυτό είναι που κάνει τον Γεωργιανό τεχνικό να είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τις επιλογές που έχει στη διάθεσή του, αντικρίζοντας το μέλλον με περίσσια αισιοδοξία. Λίγες ομάδες στο κυπριακό ποδόσφαιρο έχουν την πληρότητα του έμψυχου δυναμικού της Ανόρθωσης στον μεσοεπιθετικό της χώρο και αυτό σίγουρα είναι κάτι, το οποίο θα μετρήσει στην... οικονομία της σεζόν.

Πλέον, η ομάδα της Αμμοχώστου είναι υπερπλήρης στην επιθετική της γραμμή, έχοντας πολλές ποιοτικές λύσεις σε όλες τις θέσεις. Άλλωστε, είναι και η πρώτη επίθεση στο πρωτάθλημα με 37 γκολ, στο σύνολο.

Το εξ’ αναβολής εκτός έδρας ντέρμπι που ακολουθεί την ερχόμενη Τετάρτη κόντρα στον ΑΠΟΕΛ είναι κρίσιμο, αλλά όχι καθοριστικό. Υπάρχει αρκετός δρόμος μπροστά και το γνωρίζουν πολύ καλά όλοι στα ενδότερα της ομάδας. Μια νίκη είναι απλά τρεις βαθμοί, και τίποτα περισσότερο.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Αδιόρθωτος Ουάρντα, πληρώνει ακόμη τις... αταξίες του-Παρελθόν και από τον Πανσερραϊκό
«Δέκα χρόνια από τη μέρα που έφυγε από κοντά μας ο Γιώργος Γκουγκούρης, στο δρόμο για το γήπεδο»
Η επεξήγηση της ΚΟΠ για το πέναλτι που ζήτησε η Ομόνοια στο αιώνιο
Ξεπέρασε το 65% του στόχου η οικονομική βοήθεια στην Ανόρθωση-Απήχηση σε φιλάθλους άλλων ομάδων
Βγαίνει μπροστά ο πρώην πρόεδρος της Ανόρθωσης-«Ας σταματήσουμε να κρίνουμε ποιος έφταιξε παραπάνω»
Κλείνει το κεφάλαιο Κίσσα στη Σαλαμίνα μετά από πέντε χρόνια
Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή
Ρίχνει το μπαλάκι πίσω στην Αστυνομία ο ΑΠΟΕΛ και αφήνει αιχμές κατά της ΑΕΚ