«Ο Ερμής είναι καθαρός σαν χιόνι, αν έρθει φάκελος για τον ΑΠΟΕΛ τι θα γίνει

Έξω από τα δόντια τα είπε γι' άλλη μια φορά ο πρόεδρος του Ερμή, Λούκας Φανιέρος, μετά τις εξελίξεις στο κυπριακό ποδόσφαιρο και την τιμωρία του αθλητικού δικαστή.

Ο ισχυρός άνδρας των φτεροπόδαρων μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για τα τεκταινόμενα του κυπριακού ποδοσφαίρου, ενώ αποκάλυψε ότι θα ζητήσει ν' αφαιρεθεί ο Ερμής από το στοίχημα. 

Αναλυτικά:

«Θα βάλω 500 ευρώ για καλό σκοπό εγώ και δεν θέλω τίποτα. Είμαι χαλαρός εδώ με τον γιο μου και περνούμε καλά. Ο Ερμής θα πάει ακάθεκτος και δεν θα χάσουμε ματς. Είναι απλά τα πράγματα. Κάπου είχε λάθος αυτή η προκήρυξη. Πρέπει να κάτσουμε να δούμε από την αρχή αυτή την κατάσταση. Δεν μπορείς να κόβεις τις χορηγίες δίχως να βρίσκεις κάποιον ένοχο.

Μπορώ να σου πω πολλά πράγματα που ακούγονται. Εν πορτοκαλίς ο φάκελος όταν παίζει ομάδα α’ κατηγορίας με β’ κατηγορίας. Ο φάκελος είναι φάκελος. Να κάτσει η ΚΟΠ να βγάλει ένα πρόγραμμα συγυρισμένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει πολύ πιο σοβαρά προβλήματα από τους φακέλους. Εδώ και τρεις μήνες οι εταιρείες στοιχημάτων έχουν κερδίσει 27-28 εκατομμύρια ευρώ. Το ξέρατε αυτό; Και η κυβέρνηση πήρε το 25% φόρο.

Βρήκαν να φταίξουν εμάς τους φτωχούς. Εμείς είμαστε καθαροί όπως το χιόνι. Δεν βάζουν ένα σεντ μέσα στο ποδόσφαιρο και έρχονται να μιλήσουν. ΚΟΑ, ΚΟΠ και η κυβέρνηση δώστε λεφτά μέσα στο ποδόσφαιρο και σταματήστε να κρίνεται. Βγάλτε τις κουκούλες και πείτε τα ξεκάθαρα. Πείτε μου τι έδωσε η κυβέρνηση μέσα στο ποδόσφαιρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Πλήγμα στον ΑΠΟΕΛ με Σόουζα και Άλεφ

Χτίστε γήπεδα να μην αναγκαστούν να κάνουν άλλα πράγματα. Ένας άνθρωπος όταν μπορεί θα κάνει το εύκολο χρήμα. Λένε ότι ο Ερμής είναι διεφθαρμένος, βγάλτε μας από το στοίχημα. Για ποιο λόγο απαγορεύεται να με βγάλεις από το στοίχημα. Οι κινεζικές εταιρείες είναι παράνομες, πρέπει να τις κλείσεις εκείνες και μετά να έρθεις να μου πεις έχω φάκελο».

«Ακούτε τι κάμνει η UEFA ρε παιδιά, βλέπει ότι δεν στέκεται σωστά ο τερματοφύλακας. Μα να περιπαιζούμαστε; Αν έρθει ένας φάκελος για τον ΑΠΟΕΛ τι θα γίνει; Θα κοπούν τα εκατομμύρια; Όχι θα τη φάει ο Ερμής».

«Απαιτούμε να φύγουμε από το στοίχημα. Θα σταματήσω το πρωτάθλημα αν χρειαστεί εμείς οι μικρές ομάδες. Έχω δικαίωμα στην ομάδα μου να μην τη χρησιμοποιείς εσύ και να πιάνεις λεφτά. Δεν δικαιούται κανένας να μου πει που θα βάλω την ομάδα μου εγώ. Ποιος θα τολμήσει να μου πει;»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Αφιερωμένες αγωνιστικές για την τελική φάση του EURO
Δύο παιχνίδια για την 11η αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Στην Περιστερώνα ο τελικός Κυπέλλου Apollon Ladies-Λευκοθέα Λατσιών
BINTEO: Ο Άντονι έδειξε τα αυτιά του, ο Μαγκουάιρ συνεχάρη τους παίκτες της Κόβεντρι
Σύσκεψη την Πέμπτη για τον τελικό κυπέλλου-Καθορίζεται ο αριθμός εισιτηρίων και η ώρα
«Η ΑΕΚ μπορεί να έχει κάποιους παίκτες πιο ποιοτικούς, όμως ο ΑΠΟΕΛ είναι καλύτερος ως σύνολο»
To πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής στη δεύτερη κατηγορία
Στην Περιστερώνα τις 26 Απριλίου ο τελικός Apollon Ladies-Λευκοθέα Λατσιών
Μίλησε για το μέλλον του ο Πίττας και το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την ΑΪΚ
Σε επαφές με τον Τάνκοβιτς για ανανέωση η Πάφος-Αναμένονται εξελίξεις